FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Φιλικό ματς στο Γύθειο

Ημερομηνία: 06-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρώτο εκτός έδρας φιλικό, με τον Πανγυθεατικό την Κυριακή

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός δίνει την Κυριακή άλλο ένα δυνατό φιλικό ματς κόντρα σε ομάδα Γ΄ Εθνικής. Θα αντιμετωπίσει στο Γύθειο τον Πανγυθεατικό, με τον οποίο πιθανόν να είναι στον ίδιο όμιλο, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Είναι το πρώτο εκτός έδρας φιλικό ματς για τον Πανηλειακό, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις αγώνες στον Πύργο, με Κυπαρισσία, Διαβολίτσι, Αίαντα Γαστούνης και Πάτραι.

Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης θα δει την αγωνιστική  συμπεριφορά των παικτών του σε παιχνίδι μακριά από τον Πύργο για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα του. Απών θα είναι ξανά ο Κώστας Λίμα, που ταλαιπωρείται από μια θλάση Α΄ βαθμού. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ. Εξάλλου, θα δοκιμαστεί εκ νέου και ο Πορτογάλος μέσος Σίλβα, που στο ματς με το Πάτραι αγωνίστηκε 15 λεπτά.

Ο Πανηλειακός έχει αποκτήσει τρεις ξένους παίκτες, τους Μενσά, Πεντρίνιο και Κακά και ψάχνει άλλον έναν για να συμπληρώσει την τετράδα των ξένων που έχει το δικαίωμα να διαθέτει με βάση την προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός σέντερ φορ για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους και να είναι πάνοπλοι στο πρωτάθλημα, η έναρξη του οποίου είναι άγνωστο πότε θα γίνει, μετά την απόφαση της αναστολής των πρωταθλημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος