FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Επίσκεψη και εισιτήρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 03-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πύργου βρέθηκαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι της Διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανηλειακού, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους μικρούς μαθητές και φίλους της ομάδας, μοιράζοντάς τους εισιτήρια ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής απέναντι στον Παναργειακό (ώρα 4μ.μ.).

Στην επίσκεψη του Πανηλειακού στο 1ο Δημοτικό σχολείο παρευρέθηκαν εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος οι αθλητές Ραφαήλ Καρακίτσος, Ανδρέας Μπαβέλης και Γιάννης Νικολόπουλος, καθώς και ο Αντώνης Κανελλόπουλος εκ μέρους της Διοίκησης. Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν με τους μικρούς μαθητές του σχολείου, συνομίλησαν μαζί τους, ενώ στο τέλος τραγούδησαν όλοι μαζί τον ύμνο του Πανηλειακού.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού, κ. Αναστόπουλο, καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για την δυνατότητα που παρείχαν στα μέλη της ομάδας να έρθουν σε επαφή και να γνωριστούν με τους μικρούς φίλους της, περνώντας μαζί τους μερικές πολύ όμορφες στιγμές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος