FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ενίσχυση με Τσαγκάρη, Τσόγκα

Ημερομηνία: 30-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός προχώρησε σε δυο μεταγραφές, ενόψει του β΄ γύρου στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και τη μάχη της παραμονής. Απέκτησε τον ικανότατο Πυργιώτη επιθετικό Παναγιώτη Τσαγκάρη, που επιστρέφει στην ομάδα που πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και τον 22χρονο ακραίο αμυντικό Έντισον Τσόγκα.

Η ανακοίνωση για Τσαγκάρη

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 33χρονο (γεν. 10/10/1986) ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τσαγκάρη.

Ο έμπειρος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας καθώς πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Ερασιτέχνες του Πανηλειακού, αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, με την φανέλα του οποίου πρόλαβε να καταγράψει 12 συμμετοχές και 4 γκολ στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηλειακό Λεχαινών, Π.Α.Ο. Βάρδας, Παναιγιάλειο, Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, Κένταυρο Μαγούλας, Ξενοφώντα Κρεστένων και Α.Ε.Ρ.Α. Αφάντου, ενώ από το 2015 έως το 2019 φόρεσε για μία τετραετία την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, με την οποία πραγματοποίησε 82 συμμετοχές (22 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, 48 στην Α΄ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και 12 στο Κύπελλο Δωδεκανήσου) και σημείωσε 30 τέρματα (3 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, 22 στην Α΄ Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και 5 στο Κύπελλο Δωδεκανήσου).
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει εκ νέου τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Η ανακοίνωση για Τσόγκα

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο (γεν. 3/9/1997) ποδοσφαιριστή Έντισον Τσόγκα.

Ο δυναμικός Πυργιώτης ακραίος οπισθοφύλακας, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας, αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Πανηλειακού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο παρελθόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Άφοβου Βροχίτσας και Αργοναύτη Κατακόλου στο πρωτάθλημα της Β΄ Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Έντισον στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος