FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δύο βαθμούς ακόμη-Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος των μπαράζ

Ημερομηνία: 24-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός κέρδισε τον Πανθυρεατικό και έφτασε τους 10 βαθμούς στον 5ο όμιλο, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Για να είναι σίγουροι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει με τα τωρινά δεδομένα (διότι αυτά μπορεί να αλλάξουν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των πλέι-οφ), να πάρουν άλλους δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς με Πάτραι και Πανθουριακό εκτός. «Αντίπαλος» του Πανηλειακού αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι ο Παλληξουριακός, ο οποίος έχει μεν δύο βαθμούς, αλλά δεν έχει πάρει το τρίποντο με το Τσιλιβή (θα το πάρει αύριο Τετάρτη) και έχει ακόμα τον Πανθυρεατικό στο Άστρος και το Πάτραι εντός. Αν οι Κεφαλονίτες νικήσουν Πανθυρεατικό και Πάτραι φτάνουν τους 11 βαθμούς, οπότε ο Πανηλειακός θέλει ακόμα δύο βαθμούς για να είναι σίγουρος ακόμα και στην περίπτωση ισοβαθμίας, όπου μετρά η διαφορά τερμάτων. Αν όμως ο Παλληξουριακός δεν κερδίσει την προσεχή Κυριακή στο Άστρος, αυτόματα ο Πανηλειακός εξασφαλίζει την άνοδο ακόμα κι αν χάσει στην Καλαμάτα από τον Πανθουριακό εκείνη την ημέρα. Ο Πανγυθεατικός μπορεί να έχει τρεις βαθμούς, αλλά το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι 9, ενώ ο Πανθυρεατικός με μόλις 1 βαθμό και συντελεστή τερμάτων 1-5, ακόμα κι αν κάνει το 3 στα 3 (έχει να πάρει το τρίποντο με Τσιλιβή) δεν έχει πολλή τύχη να απειλήσει τον Πανηλειακό.

Βέβαια, αν ο Πανηλειακός κάνει «διπλό» αύριο στην Πάτρα, όλα τελειώνουν για τον ίδιο και δεν θα κοιτάζει τι κάνουν οι άλλοι.

Το γεγονός, πάντως, ότι ο Πανηλειακός την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, τον αναγκάζει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και… επαγρύπνηση, καθώς την τελευταία αγωνιστική τα πάντα μπορούν να συμβούν, ερήμην του. Ως εκ τούτου, οι ερυθρόλευκοι πάνε αύριο, Τετάρτη, στην Πάτρα για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΣ Πάτραι και από κει και πέρα θα δουν τι χρειάζονται ακόμα για να πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια για την Γ΄ Εθνική.


Η βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)

Πάτραι (9-2) 10
Πανηλειακός (6-1) 10

Πανθουριακός (5-2) 5

——————————————

Πανγυθεατικός (1-2) 3
Παλληξουριακός (1-2) 2
Πανθυρεατικός (1-5) 1
Τσιλιβή — –


Το υπόλοιπο πρόγραμμα


5η αγωνιστική (25/5)

ΑΠΣ Πάτραι-Πανηλειακός
Πανθυρεατικός-Πανθουριακός
Παλληξουριακός- Τσιλιβή 3-0 α.α.
Ρεπό: Πανγυθεατικός

6η αγωνιστική (29/5)
Πανθυρεατικός-Παλληξουριακός
Πανθουριακός-Πανηλειακός
Πανγυθεατικός- Τσιλιβή 3-0 α.α.
Ρεπό: ΑΠΣ Πάτραι

7η αγωνιστική (5/6)
Πανγυθεατικός-Πανθουριακός
Παλληξουριακός-ΑΠΣ Πάτραι
Τσιλιβή-Πανθυρεατικός 0-3 α.α.
Ρεπό: Πανηλειακός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος