FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δυνατό φιλικό με Αίαντα το Σάββατο- Θα δοκιμαστεί Γάλλος σέντερ-φορ

Ημερομηνία: 23-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός δίνει το Σάββατο άλλο ένα δυνατό φιλικό με ομάδα Γ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα με την έτερη ηλειακή ομάδα που θα λάβει μέρος στο εν λόγω πρωτάθλημα, τον Αίαντα Γαστούνης. Το ματς έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο, στις 5μ.μ., στο Στάδιο Πύργου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων από τον Πύργο, την Γαστούνη και όλη την Ηλεία γενικότερα. Πρόκειται, άλλωστε, για τις δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ηλεία στις εθνικές κατηγορίες…

Ο Πανηλειακός έχει αμφίβολη τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου βιρτουόζου ακραίου επιθετικού, Πεντρίνιο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε την περασμένη Κυριακή κόντρα στο Διαβολίτσι και η απουσία του στο παραγωγικό κομμάτι ήταν αισθητή. Από την άλλη, θα δοκιμαστεί Γάλλος σέντερ-φορ, που έχει έρθει κατευθείαν από το εξωτερικό, με πολύ καλές συστάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου έχουν στο ρόστερ τους και τον Βραζιλιάνο μέσο Κάκα, που αγωνίστηκε στο φιλικό με το Διαβολίτσι και το ίδιο θα γίνει και στο αυριανό με τον Αίαντα. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί, και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα, η διαφαινόμενη παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος (έχει οριστεί να  ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου, αλλά θα πάει για μέσα Οκτωβρίου κατά τα φαινόμενα) ευνοεί τα σχέδια του τεχνικού, Γιώργου Κούτση, καθώς, όπως δήλωσε μετά το φιλικό με το Διαβολίτσι, η ομάδα χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να ενσωματωθούν καλύτερα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, μέσω των φιλικών αγώνων που θα γίνουν. Άλλωστε, ο Πανηλειακός δεν προχώρησε σε βιαστικές μεταγραφικές κινήσεις, άρχισε να φέρνει παίκτες από τις 4 Αυγούστου και μετά, και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ. Απομένουν δύο μεταγραφές ακόμα, για να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και πανίσχυρος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος