FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 06-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός δήλωσε χθες συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική καταθέτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το αντίστοιχο παράβολο στην Ε.Π.Ο., με τον Γιώργο Μώρο να αναλαμβάνει να «τρέξει» το συγκεκριμένο θέμα και τον Κώστα Λούσκο να έχει αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι. Πρόεδρος στον Πανηλειακό παρέμεινε ο Χρήστος Χίτος και γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Τσαντίλης, οι οποίοι υπέγραψαν τα έγγραφα δήλωσης συμμετοχής.

Οι δυσκολίες όμως παραμένουν καθώς όλοι οι παίκτες της περασμένης σεζόν έχουν μείνει ελεύθεροι και θα πρέπει να βρεθούν οικονομικοί πόροι, ώστε να αρχίσει να γεμίζει το ρόστερ. Και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει με γρήγορες διαδικασίες καθώς θα πρέπει μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες το αργότερο, να ξεκινήσει η προετοιμασία. Συνεπώς, είναι ανάγκη να στηριχτεί η προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο Πανηλειακός να συμμετάσχει και στην πράξη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς δεν αρκεί μόνο η δήλωση συμμετοχής.

Η κάρτα μέλους των 10 ευρώ είναι μια κίνηση που πρέπει να βρει μεγάλη ανταπόκριση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί για τις προκαταβολές των παικτών που θα αποκτηθούν, προκειμένου να αρχίσει να χτίζεται η ομάδα της νέας σεζόν. Βεβαίως, δεν τίθεται θέμα πως το μπάτζετ θα είναι χαμηλό και το ρόστερ κατά βάση ηλειακό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος