FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Διαβολίτσι 1-0: Νίκη ελπίδας με Π. Τσίγκρηλα

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός έστω και δύσκολα νίκησε την Κυριακή 1-0 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στον Πύργο και πήρε βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής στην Γ΄ Εθνική, μειώνοντας στους 2 βαθμούς από την 9η θέση και στους 4 από την 8η θέση, που ισοδυναμεί σίγουρα με παραμονή.

Μια νίκη που ήρθε δύσκολα και με πολύ άγχος, παρότι ο αντίπαλος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 57΄! Ωστόσο, σε τέτοια κρίσιμα ματς ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί και αυτό κρατάει ο Πανηλειακός από το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν μόλις 150 φίλαθλοι.

Το γκολ των «ερυθρόλευκων» πέτυχε ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας στο 43΄ με διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή. Οι Μεσσήνιοι από το 57΄ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θώδη με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο πίεσαν στο τέλος, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την ερυθρόλευκη άμυνα.

Το φιλμ του αγώνα

19΄: Πλασέ του Φαν Φερτ μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Καρακίτσος

20΄: Κεφαλιά του αμαρκάριστου Καντούτση μέσα από την περιοχή, άουτ.

33΄: Συρτό παράλληλο σουτ από αριστερά του Τσιγαρίδη, δεν μπόρεσε για λίγο να βρει τη μπάλα με προβολή ο Ηλιόπουλος.

38΄: Απευθείας φάουλ του Μπάλλα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπατσώρης. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Μπάλλας, καρφωτή κεφαλιά του Δημάκη, πάνω από τα δοκάρια.

42΄: Πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή του Π. Τσίγκρηλα, 1-0.

57΄: Αποβολή του Θώδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος και Δημάκης.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας, Μάρκου, Δημάκης, Αλ Μπασάμ (60΄ Λούσκος), Μπάλλας, Κριστάν (82΄ Αράπι), Καλομοίρης (90+΄ Γκιουλ), Π. Τσίγκρηλας (90+΄ Ντοματάς).

Διαβολίτσι: Καπατσώρης, Βελλής, Πιτσιλής (74΄ Δημητρίου), Μουλιάτος (60΄ Ουέσλι), Μπαλόπουλος, Θώδης, Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος, Φαν Φερτ (82΄ Γκελγκέρια), Δημητρίου (70΄ Πάγια).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος