FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Διαγόρας Ρόδου 0-2: Ήττα με «σφαγή» από τη διαιτησία

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι στον Πύργο

 

Αποβολή «φάντασμα» του Αρβανίτη-Δεν δόθηκε πέναλτι στο Σωτηρόπουλο

Ο Πανηλειακός, στο ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο, ηττήθηκε 0-2 από το Διαγόρα Ρόδου στο Στάδιο Πύργου, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από συνεχή βροχόπτωση. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι έμειναν για άλλη μια αγωνιστική χωρίς τρίποντο και μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκονται  πλέον στην επικίνδυνη ζώνη με 8 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι έπεσαν θύμα μιας πολύ κακής διαιτησίας από τον Βεργέτη (Αρκαδίας), ο οποίος στο 27΄ έδωσε αποβολή και πέναλτι υπέρ του Διαγόρα (αποβολή Αρβανίτη), δεν έδωσε πέναλτι στο Σωτηρόπουλο ενώ ακυρώθηκε και γκολ ως οφσάιντ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο 27΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αρβανίτης για ανατροπή του Χατζησάββα κι ενώ η πρώτη που είχε δεχτεί στο 17΄ ήταν ανύπαρκτη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Χατζησάββας κι έκανε το 0-1. Τρία λεπτά νωρίτερα δεν είχε δοθεί κίτρινη σε δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Σταθάτο, με τον διαιτητή να κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Πανηλειακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 29′ ο Αντωνόπουλος έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Μπαρμπαρούση πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Διαγόρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Μπουρλάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπετανάκη αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 33′ απευθείας φάουλ του Σωτηρόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 36′ άλλο ένα σουτ του Σωτηρόπουλου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 43΄ ο Σταθάτος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οσφάιντ, με τον Πανηλειακό να είναι καλύτερος στο α΄ μέρος, τι κι αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Πέναλτι που δεν δόθηκε και 0-2

Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά για να ισοφαρίσουν και στο 47′ από φάουλ του Σωτηρόπουλου, ο Μπαρμπαρούσης, ευρισκόμενος σε πολύ καλή θέση, δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Στο 59′ μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Πανηλειακό, ο τερματοφύλακας Τσάμης του Διαγόρα γκρέμισε τον Σωτηρόπουλο, αλλά ο Βεργέτης δεν κατελόγισε το πέναλτι, με τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πανηλειακού να είναι έντονες. Και στο 63′ έγινε το 0-2, όταν ο Μουκίδης σέντραρε εξαιρετικά και ο Ντουαλά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπετανάκη.

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Καμβύσης (52′ Χατζηστάμου), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος (70′ Π. Τσίγκρηλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος (81′ Πλαστουργός).

Διαγόρας: Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης (40′ λ.τρ. Μουκίδης), Μπαξεβάνου, Γιώργου, Καρπαθάκης, Χατζησάββας (90΄ Ντερτιλής), Γλυνός (77′ λ.τρ. Τσαγκάρης), Μπουρλάκης, Ντουαλά (87′ Δήμας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος