FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δαλαβούρας ο πρώτος

Ημερομηνία: 06-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή, τον 27χρονο αμυντικό Σταύρο Δαλαβούρα που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ενιπέα, έχοντας 28 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο (γεν. 27/01/1992) ποδοσφαιριστή, Σταύρο Δαλαβούρα.

Ο δυναμικός Ηλείος αμυντικός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της παρουσίας του στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου όπου παρέμεινε μέχρι και την συγχώνευση με τον Αστέρα Αμαλιάδας το 2013 και μεταξύ άλλων πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 6ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής, αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κατά την τελευταία πενταετία, ο Σταύρος αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Ενιπέα Λαντζοΐου στην Α1′ Τοπική κατηγορία της Ηλείας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μεσσηνία και Ηράκλειο Κρήτης με τις φανέλες των Α.Ο. Κυπαρισσίας και Χερσονήσου αντίστοιχα.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός καλωσορίζει τον Σταύρο στην ερυθρόλευκη οικογένεια και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος