FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Αστέρας Βλαχιώτη 0-4: Ήττα εντός προγράμματος

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Πρέντι.
Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός γνώρισε ήττα εντός προγράμματος από τον πανίσχυρο Αστέρα Βλαχιώτη του πρώην ερυθρόλευκου προπονητή Γιώργου Κούτση, χθες στο Στάδιο Πύργου, με 0-4. Οι ερυθρόλευκοι, που αγωνίστηκαν με απουσίες βασικών παικτών (Παπαπέτρου, Νικολόπουλος, Μπαβέλης) προσπάθησαν αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένοι αμυντικά, ενώ και στην επίθεση υστέρησαν στην τελική πάσα με αποτέλεσμα ο Αστέρας να φτάσει σε μια εύκολη όπως εξελίχτηκε νίκη και να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας το Ναύπλιο.

Ο Πανηλειακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Στο 8΄  το σουτ του Παναγιώτη Τσίγκρηλα έξω από περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Διαμαντή και στο 12΄ το απευθείας φάουλ του Πρέντι από καλή θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από τα  δοκάρια. Ο Αστέρας ισορρόπησε γρήγορα και ευτύχησε να προηγηθεί στο 15΄, στην πρώτη φάση που δημιούργησε, από μια στημένη μπάλα. Ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε μακρινό φάουλ στην καρδιά της άμυνας και ο Μπριλάκης με κεφαλιά από τα 5-6 μέτρα από την εστία, νίκησε τον Καρακίτσο. Στο 30΄ ο Δωματάς μπήκε από δεξιά, σούταρε δυνατά,  αλλά απέκρουσε σωτηρία σε κόρνερ ο Καρακίτσος. Ώσπου στο 38΄ έγινε το 0-2. Ο Αναστασόπουλος έβγαλε παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Παλιάτσος μέσα από την μικρή περιοχή κεραυνοβόλησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Καρακίτσο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα. Στο 63΄ ο Δωματάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Νωρίτερα,  στο 55΄ το σουτ του Αναστασόπουλου μέσα από την περιοχή είχε περάσει άουτ.

Στο 90΄ ο Παπούλης, μετά από φάση διαρκείας, διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 0-4.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού, Σάκη Μπουλούμπαση, που πριν 30 χρόνια (8/12/1989) έχασε τη ζωή του  σε τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών-Πύργου.

Οι παράγοντες του Πανηλειακού, Π. Παναγούτσος και Χ. Χίτος, βράβευσαν πριν την έναρξη του αγώνα τους Άρη Λαδά, Νίκο Τερζόπουλο και Γιώργο Κούτση για την προσφορά τους στην ομάδα.

 

Αξίζει να σημειωθεί η άψογη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού, που δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν τους παίκτες και τους χειροκρότησαν θερμά και στο ημίχρονο, παρά το 0-2, αλλά και στη λήξη του αγώνα. Οι παίκτες του Πανηλειακού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τους χειροκρότησαν για τη στήριξή τους.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (72΄ Αντύπας), Μπουρνέλης (65΄Λίλα), Δ.Τσίγκρηλας, Κύτταρης, Λούσκος, Σταματελάτος, Π.Τσίγκρηλας, Πρέντι (82΄Χριστόπουλος), Κουζής (85΄ Ρουμελιώτης).

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Διαμαντάκης (76΄ Χρήστου), Τσούπρος, Μπριλάκης, Αρώνης, Αναστασόπουλος, Πούτσης (85΄ Τριανταφύλλου), Παπούλης (90΄ Ζαίμι), Δωματάς (79΄ λ.τρ. Σιαλμάς), Παλιάτσος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος