FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Αποχώρηση Λίμα, Αρσενίδη

Ημερομηνία: 03-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον Κώστα Λίμα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του, την Αθήνα, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, όπου γενικός αρχηγός είναι ο πατέρας του, Νόνι Λίμα.

Ο Πανηλειακός ευχαρίστησε τον Κώστα Λίμα για την παρουσία του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ενώ και ο Λίμα τόνισε πως ο Πανηλειακός στάθηκε συνεπής οικονομικά απέναντί του, και ευχήθηκε στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πέρα από τον Λίμα, αποχώρησε και ο Δημήτρης Αρσενίδης και μάλιστα υπέγραψε ήδη στον Αλμυρό Γαζίου, ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης, που συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ίσως υπάρξει άλλη μια αποχώρηση τουλάχιστον, και από κει και πέρα ο Πανηλειακός θα ενισχυθεί με 4-5 παίκτες, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Εξάλλου, αναμένεται να αγωνιστεί στην ομάδα από δω και στο εξής ο Βραζιλιάνος μέσος Κακά, που είναι από το καλοκαίρι στον Πανηλειακό, αλλά δεν έπαιξε μέχρι τώρα, καθώς δεν είχε καταστεί δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (8η αγωνιστική), την προσεχή Κυριακή ο Πανηλειακός παίζει στη Ρόδο με τον Ιάλυσο, που έχει δύο βαθμούς λιγότερους από τους «ερυθρόλευκους» του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος