FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-ΑΠΟ Κουρτεσίου 4-0: Ανέβασε ταχύτητα στο β΄ ημίχρονο

Ημερομηνία: 22-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το χθεσινό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Νικολόπουλο, Φιλιππακόπουλο.

 

Ο Πανηλειακός νίκησε χθες 4-0 τον ΑΠΟ Κουρτεσίου για τη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Αμαλιάδα. Ο Άγγελος Διγκόζης παρέταξε ένα μείγμα από βασικούς και αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Καρακίτσος, στο κέντρο της άμυνας οι Μπουρνέλης, Μπουτσικάκης, στο δεξί άκρο ο Καμβύσης και στο αριστερό ο Νικολόπουλος, αμυντικά χαφ οι Κωνσταντακόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας και η τριάδα πίσω από τον «φουνταριστό» Παναγιώτη Τσίγκρηλα, ήταν Χατζηστάμου (δεξιά), Σωτηρόπουλος (αριστερά) και ο Πλαστουργός (10άρι).

Από την άλλη, ο Γιάννης Καραλάγας παρέταξε σύστημα  4-4-1-1, με τον Κουλούρη σέντερ φορ και σε ελεύθερο ρόλο πίσω του τον  Δ.Ψυχογιό.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν εξαρχής και στο 2΄ ο Πλαστουργός εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Δ. Τσίγκρηλας έπιασε γυριστό σουτ  πάνω από τα δοκάρια. Στο 16΄ ο Σωτηρόπουλος μπήκε από αριστερά και σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο ίδιος και η κεφαλιά του Μπουτσικάκη στο πρώτο δοκάρι κατέληξε στην αγκαλιά του Ψυχογιού.

Στο 28΄ ο Χατζηστάμου έκανε κούρσα 20 μέτρων μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο Ψυχογιός και στο 30΄ έγινε το 1-0. Ο Καμβύσης έβγαλε σέντρα από δεξιά, στην καρδιά της άμυνας, ο Π. Τσίγρηλας υποδέχτηκε τη μπάλα και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 32΄ και  44΄ δύο καλά σουτ του Νικολόπουλου πέρασαν δίπλα από το δοκάρι.

Πιο ουσιαστικός στο β΄ μέρος

Με την έναρξη της επανάληψης, πέρασαν στο ματς οι Θανάσης Αντωνόπουλος, Μπαρμπαρούσης, ο Πανηλειακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και σκόραρε άλλες τρεις φορές. Στο 51΄ ο Αντωνόπουλος  έβγαλε συρτή μπαλιά από δεξιά και ο Πλαστουργός με πλασέ στη γωνία έγραψε το 2-0. Στο 58΄ ο Πλαστουργός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Αντωνόπουλος  με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 και στο 71΄ ο Βουργουντζής έβγαλε τετ-α-τετ τον Χατζηστάμου, αυτός νικήθηκε από τον κορυφαίο του ΑΠΟΚ, Χρήστο Ψυχογιό, ο μεσοεπιθετικός του Πανηλειακού έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας, γύρισε στον Πλαστουργό και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 4-0.  Μοναδική καλή φάση για τον μαχητικό ΑΠΟΚ, στο 75΄ με τον Κουλούρη να βγαίνει τετ-α-τετ και να αποκρούει το πλασέ του ο Καρακίτσος.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό, οι Νικολόπουλος, Πλαστουργός, «Φίγκο» ενώ από τον ΑΠΟΚ οι Χρ. Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος.

 

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρνέλης, Μπουτσικάκης, Νικολόπουλος (62΄ Διαμαντόπουλος), Χατζηστάμου, Δ. Τσίγκρηλας (59΄ Βουργουντζής), Π. Τσίγκρηλας (46΄ Μπαρμπαρούσης), Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (46΄ Αντωνόπουλος).

Κουρτέσι: Χ. Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος,  Ι. Σωτηρόπουλος, Κουργιαλάς (46΄ Ντ. Καπώνης), Διαμαντόπουλος, Α.Α. Καπώνης (65΄ Π. Κωστόπουλος), Α. Κωστόπουλος, Καλουτάς, Κουλούρης, Δ. Ψυχογιός (56΄ Αλ. Σπ. Καπώνης), Γεωργόπουλος (62΄ Α. Κόσκορης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος