FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Α.Ο. Κυπαρισσίας 2-0: Με σκόρερ τον Τσαγκάρη

Ημερομηνία: 31-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο εκπληκτικά γκολ από τον έμπειρο επιθετικό στο φιλικό με τους Μεσσήνιους

 

Ο Πανηλειακός σε άλλο ένα δυνατό φιλικό νίκησε το Σάββατο στο Στάδιο Πύργου τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, που διαθέτει δυνατή ομάδα για τίτλο στη Μεσσηνία, με σκορ 2-0, δείχνοντας πως είναι σε καλό δρόμο, δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της Α1 DEDALOS SECURITY.

Στο α΄ μέρος οι Μεσσήνιοι είχαν καλύτερες φάσεις και δοκάρι με τον Αντωνόπουλο στο 25΄, όπως δοκάρι είχαν και στο β΄ μέρος, λίγο πριν ανοίξει το σκορ ο Πανηλειακός. Οι Πυργιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους κατακόρυφα στο β΄ μέρος και πέτυχαν δύο εντυπωσιακά γκολ με τον έμπειρο επιθετικό Παναγιώτη Τσαγκάρη. Το 1-0 έγινε στο 60΄ με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Μάζη από αριστερά και το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα, με απίθανο ψαλιδάκι από 30 μέτρα, κι ενώ είχε δει ότι έχει βγει ο γκολκίπερ του Α.Ο.Κ., ύστερα από μια φάση που έγινε στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Ο Πανηλειακός παρατάχθηκε αυτή τη φορά με τον Σάκη Τζανέτο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Αίαντα και οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο δημιουργικοί. Δεν αγωνίστηκε ο Κολόκας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς και οι Καπετανάκης (αυτή τη φορά μοιράστηκαν το 90λεπτο οι Κουρλός, Πλατής), Πρέντι, Λίλας, Μπουρνέλης. Θέση στο βασικό σχήμα πήρε ο 24χρονος Πυργιώτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,  Νάσος Λεωνιδόπουλος, που προπονείται εδώ και μέρες με τον Πανηλειακό (είχε αγωνιστεί για λίγα λεπτά και στο φιλικό με τον Αίαντα). Ο Λεωνιδόπουλος την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πλατανιά (Super League 2), τραυματίστηκε στο γόνατο (ρήξη χιαστού) και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στα μέσα Δεκεμβρίου. Τώρα, προπονείται με τους «ερυθρόλευκους» του Πύργου και περιμένει να δει τι θα γίνει με την ομάδα των Χανίων για να αποφασίσει το μέλλον του.

Η Κυπαρισσία του Ηλία Φωτόπουλου ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Κουτσούμπα, που αποχώρησε ύστερα από 4 χρόνια από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Επόμενο φιλικό για τον Πανηλειακό, την Τετάρτη με τη Θύελλα Καταρραχίου, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η έδρα.

Πανηλειακός: Κουρλός, Κωτσάκης, Διονυσόπουλος, Παπαπέτρου, Γαλανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Πολίτης, Τζανέτος, Έλιοτ, Καράμπελας, Τσαγκάρης (Πλατής, Μάζης, Κανάνι, Πλαστουργός, Κακόγιαννος, Κωστόπουλος, Αρβανίτης, Λούσκος).

Κυπαρισσία: Σταυρόπουλος, Ανδρουτσής, Παϊραμάι, Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος, Κατσώλης, Αντωνόπουλος, Σκοζάι, Διονυσόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος. (Καπλάνης, Κοσμόπουλος, Τσουμάνης, Τάνεφ, Κύρκος, Γ. Κωνσταντόπουλος, Καραβούλιας, Σταθόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος