FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε τρεις Ηλείους παίκτες

Ημερομηνία: 08-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την μεταγραφή τριών Ηλείων παικτών, που αποτελούν «δικά του παιδιά» καθώς έχουν ξεκινήσει από την ερυθρόλευκη Ακαδημία και επέστρεψαν στην ομάδα. Ο λόγος για τον δεξιό οπισθοφύλακα Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, τον γκολκίπερ Ραφαήλ Καρακίτσο και τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Λούσκο, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί εδώ και καιρό στον Πανηλειακό. Ιδίως ο Διαμαντόπουλος ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές στο φετινό ερυθρόλευκο ρόστερ.

Η ανακοίνωση για Διαμαντόπουλο
Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει και τυπικά την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 21/3/2000) ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Πυργιώτης ακραίος οπισθοφύλακας, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας από την έναρξη σχεδόν της προετοιμασίας αγωνιζόμενος σε όλους τους φιλικούς αγώνες, έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους του Πανηλειακού στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Πανηλειακού έχοντας αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, ενώ το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 16 ετών, δίχως όμως να προλάβει να φορέσει για πολύ τα ερυθρόλευκα, καθώς τον Οκτώβριο του ίδιου έτους δέχτηκε πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και εντάχθηκε στην Ομάδα Κ-17 του αρκαδικού συλλόγου. Αμέσως αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του Αστέρα, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague όπου ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι του 2017 ο ταλαντούχος μπακ-χαφ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, ενώ παράλληλα προωθήθηκε στην Ομάδα Κ-19 των Αρκάδων όπου αγωνίστηκε την επόμενη διετία καταγράφοντας συνολικά 32 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 ο ικανότατος ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Παναρκαδικό αποτελώντας βασικότατο στέλεχος της ιστορικής ομάδας της Αρκαδίας στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές και σημείωσε ένα τέρμα, στην πρώτη του ουσιαστικά παρουσία σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Την επόμενη σεζόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετακινήθηκε στην Α.Ε. Ερμιονίδας, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία καταγράφοντας συνολικά 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση για Καρακίτσο
Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 1/8/2000) ποδοσφαιριστή, Ραφαήλ Καρακίτσο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Πυργιώτης τερματοφύλακας, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας από τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας αγωνιζόμενος στους περισσότερους φιλικούς αγώνες, έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους του Πανηλειακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Πανηλειακού έχοντας αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, ενώ επιστρέφει εκ νέου στην ομάδα της πόλης μας έπειτα από μία τριετία και τη σεζόν 2019-20 οπότε υπερασπίστηκε την ερυθρόλευκη εστία 22 φορές αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του νεανικού συνόλου του Πανηλειακού στη μεγάλη προσπάθεια για παραμονή στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ακολούθως μετακινήθηκε στον Α.Ο. Υπάτου όπου αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο πραγματοποιώντας συνολικά 5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, κύπελλο Ελλάδας και κύπελλο Βοιωτίας, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Αίαντα Γαστούνης καταγράφοντας συνολικά 8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και κύπελλο Ηλείας.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Ραφαήλ στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση για Λούσκο
Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 8/9/2002) ποδοσφαιριστή, Γιώργο Λούσκο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας από τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας αγωνιζόμενος στους περισσότερους φιλικούς αγώνες, έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους του Πανηλειακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο ταχύτατος εξτρέμ αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Πανηλειακού έχοντας αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, ενώ επιστρέφει εκ νέου στην ομάδα της πόλης μας ύστερα από τη σεζόν 2019-20 οπότε πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά με 22 συμμετοχές και 1 γκολ, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του νεανικού συνόλου του Πανηλειακού στη μεγάλη προσπάθεια για παραμονή στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ακολούθως μετακινήθηκε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων όπου αγωνίστηκε 9 φορές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής καταγράφοντας συνολικά 13 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, κύπελλο Ελλάδας και κύπελλο Αχαΐας, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο Όμιλο και την άνοδο στην Superleague 2 μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος