FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Σάκη Τζανέτο

Ημερομηνία: 01-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σάκης Τζανέτος είναι και επισήμως πλέον παίκτης του Πανηλειακού καθώς διευθετήθηκαν κάποια επαγγελματικά του ζητήματα και μπορεί πλέον να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους του Πύργου. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος, με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, θα ενισχύσει τον Πανηλειακό στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στο παραγωγικό καθώς σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα επίσης.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 34χρονο (γεν. 3/7/1986) ποδοσφαιριστή Σάκη Τζανέτο. Ο πολύπειρος Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε συμφωνήσει εξαρχής με την Διοίκηση του Συλλόγου ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό, κατάφερε να διευθετήσει ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και θα συμβάλλει και αυτός με την αδιαμφισβήτητη αξία και εμπειρία του στην προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Σάκης πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Πύργου του Χρήστου Δημόπουλου, ενώ σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στη Ξάνθη όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με την τοπική Δόξα Ξάνθης. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε Π.Α.Ο. Ρουφ (Δ΄ Εθνική), Αίαντα Ταύρου (Δ΄ Εθνική), Χαραυγιακό (Α΄ Ε.Π.Σ. Αθηνών), Α.Ε. Ηρακλείου (Α΄ Ε.Π.Σ. Αθηνών και Γ’ Εθνική), Προοδευτική (Α΄ Ε.Π.Σ. Πειραιά) και Αιγάλεω (Α΄ Ε.Π.Σ. Αθηνών), με τις φανέλες των οποίων κατέκτησε συνολικά 3 πρωταθλήματα Ε.Π.Σ. Αθηνών και 1 πρωτάθλημα Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Το 2017 ο ικανότατος μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην Κόρινθο 2006, με την φανέλα της οποίας κατάφερε σε μία διετία να σημειώσει περισσότερα από 60 τέρματα και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Κορινθίας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, ενώ τον Ιανουάριο επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Ηλεία φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού Ζαχάρως, με την οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Σάκη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος