FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Κανάνι

Ημερομηνία: 11-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λέντιο Κανάνι είναι η νέα μεταγραφή του Πανηλειακού, όπως είχαμε προαναγγείλει. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να προσθέσει ταχύτητα, δημιουργία και σκοράρισμα στην ομάδα με τις ικανότητές του.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο (γεν. 20/9/2000) ποδοσφαιριστή Λέντιο Κανάνι.

Πιστή στο πλάνο της για ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, η Διοίκηση του Συλλόγου συμφώνησε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου μέσα από τα τμήματα υποδομής της ερυθρόλευκης Ακαδημίας, ενώ ακολούθως μετακινήθηκε στον Αλφειό Επιταλίου όπου πραγματοποίησε 26 συμμετοχές και σημείωσε 6 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας. Κατά την περσινή σεζόν, ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καταγράφοντας συνολικά 24 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Λέντιο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος