FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε και Γκάτζιο

Ημερομηνία: 22-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιώργος Κούτσης θα έχει άμεσο συνεργάτη σε ρόλο προπονητή φυσικής κατάστασης τον Θοδωρή Γκάτζιο, όπως γράψαμε και χθες, και ο Πανηλειακός ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την συμφωνία με τον 62χρονο γυμναστή και τον καλωσόρισε στην ομάδα, ευχόμενος πολλές επιτυχίες στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος είναι αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών φυσικής κατάστασης με πάμπολλες επιτυχίες και διακρίσεις στο παλμαρέ του τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Υπήρξε κορυφαίος αθλητής στίβου στα 100μ., στα 200μ. και στα 400μ., με σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο, βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ αποτέλεσε μέλος της ολυμπιακής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο την αγωνιστική περίοδο 2009-10 ως βοηθός προπονητή και γυμναστής φυσικής κατάστασης στον Φωστήρα (Δ’ Εθνική) και ακολούθησαν περάσματα με ανάλογους ρόλους από τον Βύζαντα Μεγάρων (Football League 2) όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Football League, την Παναχαϊκή (Football League), τον Α.Ο. Γλυφάδας (Football League 2), τον Α.Ο. Χανιά (Football League 2) πανηγυρίζοντας εκ νέου την άνοδο στη Football League, την Προοδευτική (Football League 2), τον Ατρόμητο Πειραιά (Γ’ Εθνική), πάλι τον Α.Ο. Γλυφάδας (Γ’ Εθνική), τον Ο.Φ.Η. (Γ’ Εθνική), τον Α.Ο. Χαλκίς (Γ’ Εθνική), ξανά τον Α.Ο. Χανιά (Football League), όπου διετέλεσε και ως πρώτος προπονητής για 15 αγώνες και τον Αστέρα Βλαχιώτη (Γ’ Εθνική), όπου ξεκίνησε ως γυμναστής φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Μίκι Τσίρκοβιτς, ενώ μετά την απομάκρυνση του Σερβοέλληνα τεχνικού τον Οκτώβριο του 2017 συνέχισε ως πρώτος προπονητής έως και τον Μάρτιο του 2018. Αμέσως μετά την αποχώρησή του από την ομάδα του Βλαχιώτη ανέλαβε την καθοδήγηση του Αστέρα Αμαλιάδας στα μπαράζ ανόδου για τη Football League πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Τη σεζόν 2018-19 ανέλαβε το «τιμόνι» της Προοδευτικής καθοδηγώντας την ομάδα του Κορυδαλλού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2019-20 επέστρεψε εκ νέου στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη (Γ’ Εθνική) όπου ως γυμναστής φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Κούτση πανηγύρισαν μαζί με το νέο προπονητή του Πανηλειακού την άνοδο στη Football League 2.

Την τελευταία διετία ο πολύπειρος προπονητής βρέθηκε και πάλι στο τεχνικό επιτελείο της Προοδευτικής (Football League), με την οποία μάλιστα πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες την άνοδο στη Super League 2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος