FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Δημάκη

Ημερομηνία: 21-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος στοπερ και αμυντικος μεσος Παναγιώτης Δημακης εγινε κι επισημως παίκτης του Πανηλειακου. Ο Δημακης μετα απο 5 συνεχη χρόνια στον Ξενοφώντα… αλλάζει ροτα και ευελπιστεί να στεφθει πρωταθλητης Ηλείας και με τον Πανηλειακο! Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Δημακης επιστρέφει στον Πανηλειακο ύστερα απο 20 σχεδόν χρονια καθώς ειχε περάσει για ενα χρονο σε ηλικία 16 χρονών απο την Ακαδημία του Πανηλειακου. Ενας ποδοσφαιριστης που διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι και το παθος που βγαζει μέσα στο γήπεδο, θέλοντας παντα να βγαίνει νικητής απο αυτό!

Η ανακοίνωση του Πανηλειακου:

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 36χρονο (γεν. 14/6/1985) ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Δημάκη, για την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πολύπειρος Ηλείος μεσοαμυντικός πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ξενοφώντα Κρεστένων και σε ηλικία 16 ετών μεταπήδησε στην Ακαδημία της ομάδας μας όπου παρέμεινε για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μεταγράφηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας αγωνιζόμενος και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, ενώ μετέπειτα μετακόμισε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες της Αττικής. Μετά την επιστροφή του στην Ηλεία, ο δυναμικός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον Ξενοφώντα Κρεστένων, ενώ φόρεσε επίσης και τη φανέλα του Κεραυνού Καλλικώμου. Κατά την τελευταία εξαετία, ο έμπειρος μεσοαμυντικός αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος και εκ των αρχηγών της ομάδας της Κρέστενας καταγράφοντας συνολικά 118 συμμετοχές και 5 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας, έχοντας παράλληλα και ένα εξάμηνο «διάλειμμα» τη σεζόν 2016/17 όταν φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Μακρισίων, με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί 13 φορές και να σημειώσει 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Α2′ Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.”

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος