FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Αντωνιάδη, Κακά, Καλομοίρη

Ημερομηνία: 11-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην ανακοίνωση τριών ακόμα μεταγραφών προχώρησε ο Πανηλειακός, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής, που θα βρει τους ερυθρόλευκους στο Γύθειο με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό, την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, παρουσία αρκετών φίλων του Πανηλειακού, που θα ταξιδέψουν στην κωμόπολη της Λακωνίας, για να στηρίξουν την ομάδα.
Ο Πανηλειακός, λοιπόν, ανακοίνωσε τις προσθήκες του 23χρονου μεσοαμυντικού, Γιώργου Αντωνιάδη, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου Κακά, ο οποίος είναι σχεδόν δύο μήνες στην ομάδα και τέλος του 22χρονου μεσοεπιθετικού, Λεωνίδα Καλομοίρη, που έχει ενταχθεί στον Πανηλειακό εδώ κι ένα μήνα περίπου.
Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Κούτση είναι πάνοπλη, έτοιμη να διεκδικήσει τον στόχο της ανόδου στην Super League 2.

H ανακοίνωση για Αντωνιάδη
Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 23χρονο (γεν. 25/9/1999) ποδοσφαιριστή, Γιώργο Αντωνιάδη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο δυναμικός Κοζανίτης μεσοαμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και τέθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Π.Α.Ο. Κοίλων, με τις ικανότητες και το ταλέντο του να τον οδηγούν γρήγορα μέχρι τη μεγάλη ομάδα της γενέτειράς του, μεταπηδώντας στον Φ.Σ. Κοζάνη όπου παρέμεινε για δύο χρόνια αποτελώντας μέλος της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και στην Α’ Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Εθνικό Φιλιππιάδας (Γ’ Εθνική), Παναιγιάλειο (Γ’ Εθνική), Α.Ε.Κ. Τρίπολης (Γ’ Εθνική), Α.Ο. Τρίκαλα (Superleague 2) και Δόξα Θεολόγου (Γ’ Εθνική), ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε εκ νέου στον Φ.Σ. Κοζάνη ενισχύοντας τις πρωταγωνιστικές βλέψεις της ομάδας της πόλης του στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Τελευταίος σταθμός του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας πριν τη μετακίνησή του στον Πύργο ήταν η αλβανική K.F. Skënderbeu, όπου μετακόμισε τον Ιανουάριο επιχειρώντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος επαγγελματικά στην κορυφαία κατηγορία του αλβανικού ποδοσφαίρου.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση για Κακά

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 24χρονο (γεν. 25/10/1998) ποδοσφαιριστή, Caíque Medeiros Basílio (Cacá), ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στον άξονα όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για την μαχητικότητα στο παιχνίδι του και την άρτια τεχνική του κατάρτιση, έχει συμφωνήσει με την Διοίκηση της ομάδας μας και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη χώρα του αγωνιζόμενος στην Ομάδα U-20 της União de Mogi, όπου οι εξαιρετικές του εμφανίσεις αποτέλεσαν διαβατήριο για την πρώτη ομάδα, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε μάλιστα το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο το 2018 (Δ’ Κατηγορία της Περιφέρειας του São Paulo). Την επόμενη σεζόν ο ταλαντούχος χαφ μετακόμισε στην União Suzano (Δ’ Κατηγορία της Περιφέρειας του São Paulo), ενώ ακολούθως μετακινήθηκε στην Plácido de Castro (Α’ Κατηγορία της Περιφέρειας του Acre). Το καλοκαίρι του 2020 ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για τη σπουδαία και λαοφιλή Clube de Regatas Brasil (Β’ Εθνική Βραζιλίας) αποτελώντας βασικό στέλεχος της Ομάδας U-23 των Βραζιλιάνων, ενώ το καλοκαίρι του 2021 πραγματοποίησε δύο μηνιαία περάσματα από Ipatinga (Β’ Κατηγορία της Περιφέρειας του Mineiro) και Ypiranga (Δ’ Εθνική Βραζιλίας) προτού μετακομίσει τον Σεπτέμβριο στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της Νικαράγουα φορώντας τη φανέλα της Real Estelí. Τη φετινή σεζόν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετακόμισε αρχικά στην Ανδόρα συμφωνώντας με την Santa Coloma (Α’ Εθνική Ανδόρας) για συμβόλαιο δύο χρόνων, προλαβαίνοντας μάλιστα να αγωνιστεί και στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας της ανδορανής ομάδας. Το όνομα όμως του Πανηλειακού, η πρόταση της ερυθρόλευκης Διοίκησης και η προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδείχθηκαν καταλυτικοί παράγοντες στην τελική απόφαση του Βραζιλιάνου χαφ να μετακομίσει στην Ελλάδα και να φορέσει τη δάδα με την ολυμπιακή φλόγα στο στήθος.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Cacá στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση για Καλομοίρη

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 8/5/2000) ποδοσφαιριστή, Λεωνίδα Καλομοίρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος Αθηναίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες της προετοιμασίας αγωνιζόμενος και σε δύο φιλικούς αγώνες, έχει συμφωνήσει με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και έχει τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους του Πανηλειακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο ταχύτατος εξτρέμ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού έχοντας ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της πράσινης ΠΑΕ από το 2009, ξεχωρίζοντας με την παρουσία του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκε. Μάλιστα το Νοέμβριο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο εντασσόμενος στην Ομάδα Κ-19 του τριφυλλιού, της οποίας διετέλεσε και αρχηγός τη σεζόν 2019-20, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά με 7 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα Κ-19 της Superleague. Συνολικά σε επίπεδο Κ-19 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού 59 φορές σημειώνοντας 15 τέρματα, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020 ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στην Ένωση Ασπροπύργου αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, πραγματοποιώντας 3 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Α.Π.Ο. Κερατσίνι καταγράφοντας συνολικά 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Λεωνίδα στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος