FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Αισιοδοξία Ντάβαρη για την Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 18-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού πιστεύει πως η ομάδα θα προβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική και θα έχει μέλλον στην κατηγορία

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός βήμα-βήμα πλησιάζει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Πήρε ισοπαλία στο Γύθειο, κέρδισε τον Παλληξουριακό, έφτασε τους 7 βαθμούς (μαζί με το τρίποντο άνευ αγώνα κόντρα στο Τσιλιβή) και η ομάδα με την εμπειρία της και τις ικανότητές της οδεύει ολοταχώς προς την Γ΄ Εθνική.

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παλληξουριακό, σε δηλώσεις του στο συνάδελφο Παναγιώτη Μάλλιο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του Πανηλειακού. «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας, αν το πάρουμε νομίζω πως θα είμαστε στην τριάδα της ανόδου. Έρχονται πολλά ματς «Χ», η ζώνη δεν ανεβαίνει και θεωρώ πως αν φτάσουμε τους 10 βαθμούς, μπορεί να χρειαστούμε μια ισοπαλία στα δυο ματς που θα απομένουν», ανέφερε για τα μπαράζ ανόδου.

Όσο για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Παλληξουριακό είπε: «Στο α΄ ημίχρονο παίξαμε καλά. Στο β΄ ημίχρονο θέλαμε το αποτέλεσμα και όταν θέλει μια ομάδα το αποτέλεσμα παίζει όπως πρέπει για να το πάρει. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει, όλα καλά».

Τέλος, για το αν έχει μέλλον ο Πανηλειακός στην Γ΄ Εθνική τη νέα χρονιά, απάντησε: «Αν ανεβούμε στη Γ΄ Εθνική, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Εγώ το έχω ξανακάνει αυτό και πιστεύω θα πάμε πολύ καλά. Να είναι όλοι κοντά μας και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Θυμίζουμε πως για το ματς της Κυριακής με τον Πανθυρεατικό στο Στάδιο Πύργου, η ερυθρόλευκη Διοίκηση όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ και καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Πύργου και της Ηλείας γενικότερα, να στηρίξει τον Πανηλειακό στο κρισιμότερο ματς της σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος