FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: 4 σπουδαίες μεταγραφές και μπαίνει στο γήπεδο

Ημερομηνία: 05-08-2022 | Συντάκτης:

Μενσά, Πεντρίνιο,Μουρατίδης και Πετράκης στα ερυθρόλευκα-Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Στη μεταγραφή δύο ξένων παικτών και δύο Ελλήνων προχώρησε χθες ο Πανηλειακός. Πρόκειται για τον Γκανέζο Εμμάνουελ Μενσά και τον Βραζιλιάνο Πεντρίνιο, που αναμένεται να κάνουν την διαφορά στην ομάδα και τους νεαρούς αλλά ελπιδοφόρους Χρήστο Μουρατίδη και Νίκο Πετράκη.

Ο 28χρονος Γκανέζος επιτελικός μέσος Εμμάνουελ Μενσά είναι ένας παίκτης που έχει παίξει και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες αρκετών χωρών, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας.

Είχε έρθει στην Ελλάδα το 2017 για τον Ατρόμητο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Κέρκυρα, την Δόξα Δράμας και τον Πανιώνιο την περσινή σεζόν.

Στην Ευρώπη έπαιξε για πρώτη φορά την σεζόν 2014-15 με την Honved (Oυγγαρία) και στη συνέχεια με την Bodva Moldava (Σλοβακία) και επόμενοι σταθμοί του ήταν η MFK Zemplin Michalovce (Σλοβακία), η MFK Frydek-Mistek (Τσεχία). Την περίοδο 2016-17 επέστρεψε στην MFK Zemplin Michalvce και εν συνεχεία μεταπήδησε στην KF Laci (Αλβανία). Μετά τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα ακολούθησε η επίσης αλβανική Παρτιζάνι και ξανά η Michalovce και από το 2020 είναι μόνιμα στην Ελλάδα παίζοντας στη Δόξα Δράμας και τον Πανιώνιο.

Ο δεύτερος ξένος που αποκτήθηκε είναι ο 22χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ Πέδρο Αουγκούστο Μότα Ντε Λίμα ή Πεντρίνιο, που έρχεται με πολύ καλές συστάσεις. Ο Πεντρίνιο σε ηλικία 19 ετών πήγε στην Μπαλζάν, ομάδα Α΄ Εθνικής της Μάλτας, ενώ έχει αγωνιστεί για 6 μήνες ως δανεικός από την Μπαλζάν στην FC Mgarr United της Μάλτας, ομάδα της Β΄ Εθνικής.

Ο Πανηλειακός απέκτησε χθες και τους νεαρούς Νίκο Πετράκη, Χρήστο Μουρατίδη, που έχουν ατζέντη τον Ζήση Βρύζα, και βρέθηκαν χθες όλοι μαζί στη Συντριάδα για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Ο Μουρατίδης είναι 21 ετών κεντρικός αμυντικός και έπαιζε την προηγούμενη σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα της Γ΄ Εθνικής, που πήρε την άνοδο στην Super League 2 και o Πετράκης είναι 20 ετών, περιφερειακός επιθετικός και έπαιζε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Εξάλλου, ο Πανηλειακός μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει αποκτήσει άλλους 2-3 Έλληνες παίκτες που θεωρούνται κλεισμένοι και το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί κατά 80%.

Ξεκινά η προετοιμασία-Ανάγκη στήριξης από τον κόσμο

Ο Πανηλειακός ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Στις 7μ.μ. στο Στάδιο Πύργου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση. Το «παρών» θα δώσουν πέντε μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και δέκα περίπου παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα (έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μόνο ο Δημήτρης Τσίγκρηλας).

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, ώστε ο Πανηλειακός να δυναμώσει πολύ και να διεκδικήσει την άνοδο. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει όλη η πόλη και η Ηλεία γενικότερα να στηρίξει οικονομικά τον Πανηλειακό, παίρνοντας μια κάρτα διαρκείας, που είναι σε πολύ προσιτές τιμές. Σε όλες τις Θύρες πλην της Θύρας 4 (V.I.P.) και της Θύρας 9 (Red Boys), η τιμή είναι μόλις 80 ευρώ για 18 εντός έδρας αγώνες, δηλαδή 4,5 ευρώ ο αγώνας, τη στιγμή που το εισιτήριο στην Γ΄ Εθνική είναι 10 ευρώ! Στην Θύρα 4 «Σάκης Σταυρόπουλος» των Επισήμων η τιμή της κάρτας είναι 150 ευρώ και στη Θύρα 9 όπου θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού «Red Boys», το κόστος της κάρτας είναι 50 ευρώ.

Οι τρόποι διάθεσης των καρτών διαρκείας είναι οι εξής:

-Μέσω τηλεφώνου στο: 6972675032 (Αντώνης Κανελλόπουλος)

-Μέσω email στο: info.paniliakosfc@gmail.com

-Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας σε Facebook και Instagram


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος