FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λίμνη Πηνειού

Ημερομηνία: 23-03-2023 | Συντάκτης:

Ναι στην ανάπτυξη, όχι στην υποβάθμιση

Την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ. καλούμε τους πολίτες των δήμων Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Ήλιδας, καθώς και τους πολίτες ολόκληρης της Ηλείας, όπως και τους αιρετούς, εκλεγμένους και υποψήφιους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια και τη Βουλή των Ελλήνων, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, στον «επί έτη πολλά» ανολοκλήρωτο χώρο του αναψυκτηρίου της Λίμνης Πηνειού.

Η υποβάθμιση της περιοχής είναι ορατή και οι κοινοτήτες που βρίσκονται γύρω της είναι οδικά αποκλεισμένες και η συνολική εγκατάλειψη είναι κοινό μυστικό !

Αντί οι αρμόδιοι να αξιοποιούν τα χρηματοδοτικά προγράμματα ανάπτυξης και τουριστικής προβολής τα οποία θα αναδείξουν τη λίμνη και τις κοινότητες, επιλέγουν να την υποβαθμίζουν με τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου που προγραμματίζουν να στήσουν…

Στο φωτογραφικό υλικό απαθανατίζεται η εγκατάλειψη, η προβληματική οδική πρόσβαση και οι βανδαλισμοί που έχουν υποστεί οι κτηριακές εγκαταστάσεις για τις οποίες έχουν δαπανηθεί πολλά πολλά χρήματα !

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των Ενεργών πολιτών Ήλιδας.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 12 μμ στη Λίμνη Πηνειού

Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον το τόπου.

Μια πρωτοβουλία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των Ενεργών Πολιτών Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος