FOLLOW US: facebook twitter

Πανηγυρική εκδήλωση και ομιλία του Διονύση Μάλιαρη στη Βάρδα: «Η νίκη της παράταξης μας είναι δική σας ΝΙΚΗ!»

Ημερομηνία: 20-05-2019 | Συντάκτης:

Η Βάρδα μίλησε! Η Βάρδα το Σάββατο το βράδυ έδωσε τη ΝΙΚΗ στο Διονύση Μάλιαρη και έδειξε τον νέο δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης!  Σε μια πρωτοφανή σε νεύρο και παλμό εκδήλωση του συνδυασμού Δύναμη Ευθύνης, ο Διονύσης Μάλιαρης με την ομιλία του καθήλωσε το κοινό και απογείωσε την εκδήλωση, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση μήνυμα αισιοδοξίας για την μεγάλη αλλαγή που συντελείται στο τιμόνι του δήμου στις 26 Μαίου!

Από νωρίς το απόγευμα φίλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού Δύναμη Ευθύνης έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του Διονύση Μάλιαρη. Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική με δυναμική μουσική και την ενθουσιώδη διάθεση του κόσμου.

Μετά την εντυπωσιακή προσφώνηση του υποψήφιου Δημάρχου ο Διονύσης Μάλιαρης ανέβηκε στο βήμα ξεσηκώνοντας με το πάθος και τον δυναμισμό του το πλήθος.

Η ομιλία του Διονύση Μάλιαρη ήταν άψογη σε λόγο και ουσία και κέρδισε τις εντυπώσεις για μία ακόμη φορά δείχνοντας πως η πορεία προς τη νίκη για τον συνδυασμό Δύναμη Ευθύνης είναι πλέον μια ευθεία οδός.

Με λόγο ρεαλιστικό, ειλικρινή και ντόμπρο, ο κ. Μάλιαρης  ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε σε αυτήν την μεγάλη βραδιά τονίζοντας ότι  «Νιώθω οικείους και δικούς μου ανθρώπους τους πολίτες της Βουπρασίας γιατί μας συνδέουν καθημερινές επαφές και συνεργασίες.

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι ένα ενιαίο σώμα.Τα τοπικά διαμερίσματα έχουν την ίδια σημασία για τη δημοτική αρχή όπως έχουν την ίδια σημασία.

Δεν θα εξαιρεθεί στην μέριμνα και την αρωγή του Δήμου…ΚΑΜΙΑ περιοχή και ΚΑΝΕΝΑ χωριό. Η Βουπρασία είναι μια μεγάλη σε έκταση περιοχή με πολλά χωριά και πολλά προβλήματα. Από τις ακριτικές Ξενιές …τη Δάφνη..την Αετοράχη.

Χωριά που  επισκέφτηκα αρκετές φορές μέσα στην περίοδο αυτήν..και μίλησα με ανθρώπους εκεί… Μέχρι τη Βάρδα και το Κουρτέσι… τα προβλήματα είναι στην πλειονότητά τους κοινά. Το νερό είναι το τεράστιο πρόβλημα όλων των χωριών.

Από το Νησί και τα γύρω χωριά..το Καπελέτο..τη Μανωλάδα..τη Βάρδα… Η αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης και η παροχή καθαρού και πόσιμου νερού… Είναι προτεραιότητα μας.!»

Παράλληλα ο Διονύσης Μάλιαρης αναφέρθηκε στην αγροτική οδοποιία και την αποκατάσταση των δρόμων, στην επέκταση του αρδευτικού δικτύου του Πηνειού στην Βουπρασία, σε συνεργασία με την περιφέρεια, στον ηλεκτροφωτισμό, το αποχετευτικό δίκτυο και την επέκτασή του σε Ψάρι και Μανωλάδα, όλα έργα προτεραιότητας της παράταξής του, όπως και στην ανάγκη στήριξης και ουσιαστικής βοήθειας των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και στα θέματα ασφάλειας της περιοχής.

«Πυλώνας και βασικός άξονας δράσης της νέας δημοτικής αρχής είναι η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ… του πολίτη του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ…»

Καταλήγοντας και εν μέσω χειροκροτημάτων, ο Διονύσης Μάλιαρης επισήμανε ότι «Η δύναμή μου είναι η δική σας στήριξη..!!!ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ …!!!

Είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ..!!!! Η νίκη της παράταξής μου θα είναι δική σας νίκη..!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος