FOLLOW US: facebook twitter

Πανγυθεατικός-Πανηλειακός 1-1: Ψυχρολουσία στο 90΄

Ημερομηνία: 14-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός έφερε χθες ισοπαλία 1-1 στο Γύθειο, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο 90΄. Έχασε δηλαδή στο φινάλε δύο βαθμούς, οι οποίοι ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι στην συνέχεια. Η ηλειακή ομάδα παρατάχθηκε με σοβαρές απουσίες, τους Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα, λόγω προβλήματος υγείας της μητέρας τους και τον Κακά, που δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κασμερίδης τραυματίστηκε στα μέσα του α΄ ημιχρόνου κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ως εκ τούτου, στόπερ έπαιξε ο Μπάλλας στο β΄ μέρος. Παρά τα προβλήματα ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 32΄ με πέναλτι του Λίμα, πέναλτι που κέρδισε ο Αρσενίδης, ύστερα από κάθετη του Μενσά. Στο 38΄ ο Λούσκος έχασε ευκαιρία για το 0-2 (απέκρουσε ο τερματοφύλακας Καβαλιώτης).

Στο β΄ μέρος ο Πανηλειακός προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 88΄ όμως έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αρσενίδη με απευθείας κόκκινη επειδή απώθησε αντίπαλο. Και δύο λεπτά μετά ο Κουρτέσης κέρδισε πέναλτι από τον Μαντζάρη σε μια αμφισβητούμενη φάση και ο ίδιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα (1-1). Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ένας παίκτης των γηπεδούχων κλώτσησε έναν μεταλλικό κάδο, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει στα πλευρά τον γενικό αρχηγό του Πανηλειακού, Γιώργο Λαμπρόπουλο, που έχασε τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και τον Αλέκο Μπρη και 3-4 λεπτά μετά συνήλθε, ευτυχώς, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (55΄Μπερδούσης), Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Κουρτέσης, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (65΄Μανωλάκος), Κοκκινάκης (65΄Διαμαντάκος), Σαμπατάκος, Σπηλιωτόπουλος (78΄Μπουτσικάρης).

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης (46΄ λ.τρ.  Μπαλλός), Αντωνιάδης, Μπάλλας, Λούσκος (80΄ Κασσιανός), Λίμα, Αρσενίδης, Μενσά, Πεντρίνιο (53΄ Καλομοίρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος