FOLLOW US: facebook twitter

Πανγυθεατικός-Αίας 1-2: Επέστρεψε «ατσαλάκωτος» από το Γύθειο

Ημερομηνία: 30-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο Γύθειο, ο Αίας νίκησε 2-1 τον ουραγό Πανγυθεατικό και αυτή ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του. Μια πολύ σημαντική νίκη καθώς εκεί έχουν χάσει βαθμούς αρκετές ομάδες, ενώ ο Αίας πέρασε… ατσαλάκωτος, με τρεις βαθμούς στο σακούλι του και βρίσκεται σταθερά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25΄ με τον Σαμπατάκο, αλλά δέκα λεπτά μετά ο Τριανταφυλλόπουλος ισοφάρισε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σταθάτου και διώξιμο των αμυντικών πάνω στον Αχαιό μεσοαμυντικό του Αίαντα! Στην επανάληψη ο Αίας ήλεγξε το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε και «χτύπησε» στο 85΄, σε μια αντεπίθεση, όταν ο Κάρδαρης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Πυρρή, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε. Ο διαιτητής Τριανταφύλλου από την Αργολίδα έδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος και χάρισε τη νίκη στον Αίαντα.

Νωρίτερα ο Αίας είχε ένα δυνατό σουτ του Τσακοπιάκου, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να αποκρούει δύσκολα ο γκολκίπερ του Πανγυθεατικού, αλλά και ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κουλούρη, που έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυνόμενοι.

Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του Ρίλντι στο 40΄ (προσαγωγός) και η αντικατάστασή του από τον Καράγιωγα (γύρισε στόπερ δίπλα στον Βατσή, ο Τριανταφυλλόπουλος). Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο νεαρός Βίλλιος, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Παναγιώτης Τσιρίκος.

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Κωστάκος, Ζορμπάς, Χρυσικάκος (60΄ Πετρόπουλος), Μανωλάκος, Παναγόπουλος, Αναστασάκος (70΄ Κοκονόζι), Γιαννόπουλος, Σαμπατάκος, Κουρτέσης, Διαμαντάκος (60΄ Μπερδούσης).

Αίας: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Κάρδαρης, Ρίλντι (40΄ λ.τρ. Καράγιωργας), Βατσής, Τριανταφυλλόπουλος, Τσακοπιάκος, Τσιρίκος (75΄ Παπαχριστόπουλος), Κουλούρης, Πυρρής, Σταθάτος (87΄ Βράπι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος