FOLLOW US: facebook twitter

Πανέτοιμη η Πασχαλινή αγορά του Πύργου

Ημερομηνία: 27-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

agora-pyrgouΟι επαγγελματίες της πόλης περιμένουν την δική τους… ανάσταση ελπίζοντας σε αύξηση της αγοραστικής κίνησης

Ρεπορτάζ: Παναγιώτα Ιωάννου

Στολισμένες και πολύχρωμες με εντυπωσιακά πασχαλινά ντεκόρ, οι βιτρίνες  στην αγορά του Πύργου εδώ και μέρες μας έχουν προϊδεάσει ευχάριστα για το τι θα  συναντήσουμε κατά τη διάρκεια τόσο της βόλτας μας όσο και των αγορών μας. Οι επαγγελματίες με αισιοδοξία περιμένουν την ποθητή  για την αγορά ανάσα, έχοντας φροντίσει όπως πάντα να διαθέτουν ότι καλύτερο.

Με χαμόγελο οι επαγγελματίες του Πύργου, ευελπιστούν πως οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές προκειμένου η αγορά να κινηθεί στους αναμενόμενους πασχαλινούς ρυθμούς. Για μια φορά ακόμα κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία στα είδη τους και καλύπτοντας όλες τις οικονομικές απαιτήσεις. Τα είδη που αφορούν το πασχαλινό τραπέζι και τα βαφτιστήρια, όπως είναι φυσικό,  έχουν προτεραιότητα και παρά τις όποιες αντιξοότητες φαίνεται πως τελικά όλα θα πάνε καλά. Πολλοί επαγγελματίες μίλησαν στην ‘Πρωινή’ μεταφέροντας τις προσδοκίες τους και τους προβληματισμούς τους για την εορταστική κίνηση της αγοράς.

petropoulos-kostasΚώστα Πετρόπουλος

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

«Η κίνηση έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει και κλιμακώνεται σε φυσιολογικά πλαίσια όσο προχωράει η Μεγάλη Εβδομάδα. Υπάρχει απόλυτη συνάρτηση στη σχέση ποιότητας-τιμής μιας και αυτό ήταν και θα είναι πάντα το κύριο ζητούμενο από το κοινό. Οι επαγγελματίες της πόλης μας είναι όπως πάντα πανέτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση του καταναλωτικού κοινού και να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους.

Περιμένουμε βέβαια και τους ετεροδημότες οι οποίοι κάθε χρόνο στηρίζουν την τοπική αγορά με τον καλύτερο τρόπο και δείχνουν και αυτοί έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους, κάνοντας τις αγορές τους από τον τόπο τους και όταν έρχονται αλλά και όταν πρόκειται να γυρίσουν στις μεγάλες πόλεις.

Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό, παραδοσιακό και χαρούμενο Πάσχα στους επαγγελματίες και τους καταναλωτές».

malliopoulos-panos

Μαλλιόπουλος Παναγιώτης

Κρεοπωλείο « Μαλλιόπουλος» Πατρών 27

Όπως πάντα οι καταναλωτές είναι πολύ προσεκτικοί με τις αγορές τους στα αρνιά και στα κατσίκια, και απόλυτα ικανοποιημένοι με ότι έχει να τους προσφέρει η τοπική αγορά. Έχουμε φροντίσει να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του κοινού, οι τιμές έχουν ήδη διαμορφωθεί και τα κρέατα είναι όλα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα και  ντόπια.

topintzis-giannisΓιάννης Τοπιντζής

«Τοπιντζής» κατεψυγμένα

Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών και διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν επαρκώς και τις μέρες της νηστείας και ένα μεγάλο κομμάτι του πασχαλινού μενού. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και ένα όμορφο οικογενειακό Πάσχα.

afes-skouriΡάνια και Μαριλένα Σκουρή

LA VISTA

Όσο κυλάει η Μ. Εβδομάδα τόσο ο κόσμος γίνεται περισσότερος, πιστεύουμε πως η κίνηση θα είναι αρκετά ικανοποιητική και όλοι θα μπορέσουν να κάνουν τις αγορές χωρίς άγχος και χωρίς επίσης να βγουν εκτός προϋπολογισμού. Καλό Πάσχα και υγεία σε όλους μας.

mandarakis-kostasKωνσταντίνος Μανδαράκης

«Μανδαράκης»

Η κίνηση είναι αρκετά ικανοποιητική για μας που καλύπτουμε ένα κομμάτι του πασχαλινού τραπεζιού, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε συνοδευτικά, κυρίως τυριά, επιλεγμένα πολύ προσεκτικά  και με μεγάλη ποικιλία στις τιμές. Ευχόμαστε όλοι να έχουμε ένα όμορφο και παραδοσιακό Πάσχα κοντά στους αγαπημένους μας και με πολλά χαμόγελα.

lountzis

Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος

Κρεατοπηγή «Λούντζης»

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και σε λίγο που θα έρθουν και οι ετεροδημότες θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ευχόμαστε να έχουμε όλοι και φέτος ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι, και κυρίως να έχουμε όλοι αγάπη και αισιοδοξία. Καλό Πάσχα.

fintrilis-polydoras-tzemosΣτέλιος Φιντριλής-Βασίλης Πολύδωρος-Σωτήρης Τζέμος

«Ιχθυοπωλείο»

Υπάρχει ικανοποιητική κίνηση στην αγορά , κυρίως όσον αφορά τα νηστίσιμα θαλασσινά τα οποία διαθέτουμε όλοι σε μεγάλη αφθονία και ποικιλία. Η κίνηση είναι αρκετά ικανοποιητική. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

asimakopoulou-farosΧρύσα Ασημακοπούλου

«Φάρος» Παιχνίδια -Δώρα

Τα παιχνίδια και οι λαμπάδες είναι όπως πάντα σε πρώτη ζήτηση και οι επιλογές που μπορεί να κάνει το κοινό αρκετές και για όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένη από την κίνηση των ημερών και πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επάρκεια την ζήτηση. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

pandisΔημήτρης Πανδής

Οπτικά «Πανδής»

Η κίνηση είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, ο καιρός βοηθάει και πιστεύουμε πως και φέτος το καταναλωτικό κοινό θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένο από την αγορά του Πύργου. Να είμαστε όλοι καλά και να μη πάψουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Καλό Πάσχα»

lexis-kanellopoulouΕυδοκία Κανελλοπούλου

Βιβλιοπωλείο LEXIS

To βιβλίο εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό δώρο όλες τις εποχές του χρόνου και κυρίως στις γιορτές, ο κόσμος μας δείχνει όπως πάντα την προτίμησή του και προτιμά να ψωνίζει από τον τόπο του τα δώρα στους αγαπημένους του. Η κίνηση έχει ήδη αρχίσει και κάθε μέρα αυξάνεται. Καλή Ανάσταση σε όλους μας.

teo-tattooΜαρία και Ανδρέας Μολίστη

TEO TATTOO STUDIO ARTIST

 Σιγά σιγά μπαίνουμε στο απαραίτητο εορταστικό κλίμα, και με αισιοδοξία όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε όπως μπορούμε ο καθένας τις όποιες δυσκολίες. Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα και πάνω απ’ όλα υγεία.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος