FOLLOW US: facebook twitter

Πανέμορφες λαμπάδες για τα βαφτιστήρια!

Ημερομηνία: 13-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Μια μεγάλη γκάμα στα καταστήματα ειδών δώρων για όλα τα γούστα και τα βαλάντια

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Την τιμητική τους έχουν τις ημέρες του Πάσχα τα βαφτιστήρια, αφού περιμένουν με λαχτάρα τη λαμπάδα του νονού για να την κρατήσουν με καμάρι την νύχτα της Ανάστασης και να πάρουν το Άγιο Φως. Βεβαίως είναι τόσο μεγάλη η γκάμα των Πασχαλινών λαμπάδων στην αγορά, που οι νονοί δυσκολεύονται πολύ να επιλέξουν γι αυτό και πολλές φορές δέχονται… παραγγελίες από τα βαφτιστήρια τους, η πηγαίνουν μαζί για να την αγοράσουν. Σε πρώτη ζήτηση βρίσκονται οι χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες αλλά και εκείνες με ήρωες παραμυθιών, ανάλογα πάντα την ηλικία,, γιατί υπάρχουν και οι έφηβοι που έχουν τις δικές τους προτιμήσεις. Μεγάλο είναι βεβαίως και το εύρος των τιμών που κυρίως εξαρτάται από το σχέδιο και το πόσο περίτεχνη είναι η λαμπάδα.

Όπως μας λέει η κ. ΄Όλγα Κλάδη από το κατάστημα «Κλάδη γάμος- βάφτιση», υπάρχουν λαμπάδες για όλες τις προτιμήσεις αλλά και όλα τα βαλάντια. « Η αγοραστική κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο τριήμερο. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για νεογέννητα, αγόρια, κορίτσια, εφήβους, έφηβες, άντρες, γυναίκες ακόμα και για ζευγάρια. Πασχαλινές λαμπάδες με πριγκίπισσες, πάνινες κούκλες, γοργόνες, νεράιδες, ήρωες παραμυθιών, παιχνίδια, αεροπλανάκια, μεταλλικα αυτοκίνητα, , ήρωες και μαχητές, με δαντέλες και τούλια για κορίτσια, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από εμάς με αγάπη για ονειροπόλα και ανήσυχα αγόρια και κορίτσια. Πασχαλινές λαμπάδες για όλα τα βαφτιστήρια που θα τις λατρέψουν, με ξεχωριστή αισθητική και διακόσμηση, αλλά και αρωματικά κεριά. Πολλές από αυτές είναι και σετ με διάφορα δωράκια, ενώ κάνουμε και αμπαλάζ, αλλά δεχόμαστε και παραγγελίες από τους νονούς που έχουν να προτείνουν δικά τους σχέδια. Οι τιμές μας ξεκινούν από 4 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα με το είδος της λαμπάδας».

Από την πλευρά της η κ. Μίκα Κωνσταντινίδη ιδιοκτήτρια του καταστήματος ειδών δώρων «Ιδεοπωλείον» αναφέρει ότι η ζήτηση από τους νονούς για τις Πασχαλινές λαμπάδες κινείται σε καλά επίπεδα και οδεύοντας προς το Μεγάλο Σάββατο, αναμένεται να είναι μεγαλύτερη. Λαμπάδες, πανέμορφα στεφάνια και πασχαλινά δώρα, βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση: «Έχουμε μια τεράστια γκάμα από χειροποίητες λαμπάδες, με υπέροχα διακοσμητικά που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, προσεγμένες σε κάθε τους λεπτομέρεια που εκτός από την Ανάσταση μπορούν στην συνέχεια να στολίσουν και το παιδικό δωμάτιο. Επίσης λαμπάδες για εφήβους, πολλές για κορίτσια με όμορφα χρώματα και πρωτότυπα υλικά και τιμές για όλα τα πορτοφόλια, ξεκινώντας ακόμα και από τα 5 ευρώ. Επίσης στο «Ιδεοπωλείον», μπορείτε να βρείτε πανέμορφα χειροποίητα Πασχαλινά στεφάνια αλλά και μια τεράστια ποικιλία από διακοσμητικά για τα Πασχαλινά σας δώρα.

Οι νονοί σε κάθε περίπτωση έχουν πολλές επιλογές. Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, σε όλα τα επίπεδα, γιατί η κοινωνία περνά δύσκολα και πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος