FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18: Καλές θέσεις από τους Ηλείους αθλητές

Ημερομηνία: 22-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι αθλητές της Αναγέννησης, Πέππας, Παπαναγόπουλος και Ν. Παναγιωτακόπουλος.

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου συμμετείχαν αρκετοί Ηλείοι αθλητές, μεταξύ 1350 συνολικά αθλητών από συλλόγους όλης της χώρας. Μετάλλια μπορεί να μην ήρθαν, αλλά η παρουσία των Ηλείων ήταν πολύ καλή, με πλασαρίσματα στην πρώτη δεκάδα και γράφοντας πολλά ατομικά ρεκόρ.

Στα 800μ. ο Φώτης Σπηλιόπουλος της Α.Γ.Ε. Πύργου κατέλαβε την 5η θέση, ενώ την ίδια θέση πήρε και ο Γιάννης Αλτάνης του Ν.Ο. Ζαχάρως στον ακοντισμό.

Ο Φώτης Σπηλιόπουλος με τον προπονητή του στην Α.Γ.Ε.Π., Γιάννη Παλαιολόγο.

Στα 400μ. εμπόδια, ο Γιώργος Πέππας της Αναγέννησης Πύργου ήταν 7ος, όπως και στην σφαιροβολία ο Στέφανος Παπαναγόπουλος, επίσης της Αναγέννησης Πύργου.

Την 8η θέση μεταξύ 32 συμμετοχών κατέλαβε ο Κόροιβος στα 4Χ100 με τους 16χρονους αθλητές Ρέντεση, Ν. Παναγιωτακόπουλο, Ασπραδάκη και Ι. Παναγιωτακόπουλο, ενώ η ομάδα γυναικών 4Χ100 του Κοροίβου (Ηλιοπούλου, Κουτσαβίτη, Γκιόνι, Αθανασοπούλου) πήρε την 20η θέση σε 40 συμμετοχές.
Ο Γιώργος Ασπραδάκης του Κοροίβου κατετάγη 12ος στα 200μ., όπως και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος του Κοροίβου στα 110μ. εμπόδια. Η Παναγιώτα Αθανασοπούλου επίσης του Κοροίβου πήρε και αυτή την 12η θέση στα 100μ.. Τέλος, ο Νίκος Παναγιωτακόπουλος της Αναγέννησης Πύργου ήταν 12ος στο μήκος.

Οι ομάδες 4Χ100 αγοριών και κοριτσιών του Κοροίβου.

Στη συνολική βαθμολογία των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, η Αναγέννηση Πύργου κατετάγη 5η με 28 βαθμούς, ο Κόροιβος 10ος με 13 βαθμούς, ο Ν.Ο. Ζαχάρως και η Α.Γ.Ε. Πύργου 12οι με 8 βαθμούς.

Ο Γιώργος Πέππας κατέλαβε την 7η θέση στα 400μ. εμπόδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος