FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ: Δεύτερος στην Ελλάδα ο Γιάννης Μπαντούνας!

Ημερομηνία: 24-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κατέλαβε την 5η θέση στο 7ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

 

Ο Γιάννης Μπαντούνας της Α.Ο.Λ.Α.Π.,  με συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη στο Mitsubishi Lancer Evo VI, κατέλαβαν την 5η θέση στο MyKteo 7ο Φθινοπωρινό Ράλλυ  στην Ιτέα και αναδείχτηκαν δευτεραθλητές στη Γενική, πίσω από τους πρωταθλητές Ελλάδας Γιώργο Κεχαγιά- Μάριο Τσαούσογλου, οι οποίοι κατέλαβαν τη 2η θέση στον αγώνα της Κυριακής (καρδιοχτύπησαν στα τελευταία χιλιόμετρα, όταν έσπασε το κιβώτιο ταχυτήτων, με αποτέλεσμα να κάνουν τετ-α-κε, χωρίς ωστόσο να χάσουν θέσεις στην κατάταξη).

Νικητές στο MyKteo 7ο Φθινοπωρινό Ράλλυ  ήταν οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Allan Harryma, που κέρδισαν και τις πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα!

Στην πρώτη τους εμφάνιση με το Peugeot 208 T16 οι Γιάννης και Βαγγέλης Ακράτος τερμάτισαν τρίτοι, εμπρός από τους Jourdan Serderidis-Fred Miclotte. Στην έκτη θέση τερμάτισαν οι Ντίνος Τζέμος-Ηλίας Παναγιωτούνης με Mitsubishi Lancer Evo VIII (2οι στη C2/Α8), ενώ άτυχοι  ήταν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Διονύσης Κολοτούρος (Subaru Impreza GT Turbo) καθώς εγκατέλειψαν στην 4η ειδική από σπασμένο ημιαξόνιο. Δημήτρης Τσαπέκης-Νίκος Πετρόπουλος με Subaru Impreza WRX STI κατέλαβαν τη 10η θέση (5οι στη C2/Ν4), ενώ οι Αντώνης Αγγελόπουλος-Χρήστος Δίπλας με TOYOTA YARIS την 15η (2οι στη C6/Α5).

Γ. Μπαντούνας: «Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν»

Ο Γιάννης Μπαντούνας έγραψε για τη 2η θέση: «Άλλη μια αγωνιστική χρονιά τελείωσε για την ομάδα μας κατακτώντας την 2η θέση Γενικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ χώματος οδηγών και την 1η θέση στο συνοδηγών για τον Κώστα Σούκουλη, αλλά και την 1η θέση και για τους δυο στην κατηγορία C2. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους μας βοήθησαν στο δύσκολο εγχείρημα να ακολουθήσουμε για ακόμα μια χρονιά τον θεσμό του πρωταθλήματος! Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον πρωταθλητή Γιώργο Κεχαγιά και στον Μάριο Τσαούσογλου για τις επιδόσεις τους, την όμορφη κόντρα που είχαμε όλη τη χρονιά μέσα στις ειδικές, αλλά και για την παρέα και την διασκέδαση εκτός!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος