FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross: Πλούσιο θέαμα στον Πλάτανο

Ημερομηνία: 08-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Παναγιώτης Κουζής επικράτησε και στα δύο σκέλη της ΜΧ1.
Πρώτος ο Κουζής στην ΜΧ1, 4η και 5η θέση αντίστοιχα για Κονδυλόπουλο, Σωτηρόπουλο στην OPEN-Στο βάθρο της ΜΧ65 οι Ταμβάκος, Τεφάνης

Διεξήχθη με επιτυχία το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Πλατάνου της Αρχ. Ολυμπίας από την Α.Ο.Λ.Μ.Ο., ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross. Οι συμμετοχές ήταν πολλές, 83 τον αριθμό και οι επιστροφές στην αγωνιστική δράση αναβατών, οι ποινές αλλά και οι αγωνιστικές ανατροπές στην έκβαση της βαθμολογίας σε όλες τις κατηγορίες, ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα.

Στην ΜΧ1 νικητής ήταν ο Παναγιώτης Κουζής του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. με δεύτερο τον Μανώλη Κρητικό και τρίτο τον Νίκο Λυρίου. Ο Χρήστος Κοτούλας του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. ήταν 6ος  και ο Σταμάτης Δημολιάνης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 7ος. Ο Γιάννης Καυκάς επίσης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 11ος .

Στην ΜΧ2 πρώτος στη συνολική βαθμολογία των δύο σκελών ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου, δεύτερος ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς και τρίτος ο Αντώνης Σάγμαλης. Ο Χαράλαμπος Τζεβελεκης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν 6ος , ο Γιώργος Κατσάνης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 10ος και ο Αντώνης Κατσάνης επίσης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 12ος. Ο Χρήστος Φραγκούλης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 14ος.

Στην ΜΧ125 Σάγμαλης, Κοσιάβελος και Μπόγρης ήταν στις τρεις πρώτες θέσεις με 5ο τον Χρήστο Φραγκούλη.

Στην ΜΧ300 Παναγιωτόπουλος, Θέρριος και Σπυρής κατετάγησαν πρώτοι και ο Γιάννης Καυκάς της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  ήταν 5ος.

Η εκκίνηση στην κατηγορία OPEN.

Στην OPEN πρώτος ο Χρήστος Τομαράς, δεύτερος ο Ευάγγελος Μπουρίκας και τρίτος ο Βασίλης Πακαταρίδης. Ο Αμαλιαδίτης Σάκης Κονδυλόπουλος ήταν 4ος και ο επίσης Αμαλιαδίτης Νίκος Σωτηρόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 5ος. Ο Γιώργος Κυπραίος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 8ος , ο Βασίλης Δημητρόπουλος επίσης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 10ος  και ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 14ος. Ο Πυργιώτης Νίκος Τσάγκλας ήταν 20ος σε μια κατηγορία που είχε, ως συνήθως, τις περισσότερες συμμετοχές 27 τον αριθμό.

Στη SENIOR Καρασακαλίδης, Δρόσος και Αλυφάνταρος ήταν στις τρεις πρώτες θέσεις με 4ο τον Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλο και 8ο το Νίκο Τσάγκλα.

Ταμβάκος και Τεφάνης ανέβηκαν στο βάθρο της MX65.

Στις κατηγορίες των μικρών αναβατών, στην ΜΧ85, Βαγγελακάκης, Φωτάκης και Γανωτής ανέβηκαν στο βάθρο και στην MX65 στις τρεις πρώτες θέσεις ήταν ο Παπαδάκης και οι Ταμβάκος, Τεφάνης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η..

Τέλος, στις γυναίκες οι συμμετοχές ήταν τρεις και η κατάταξη ήταν Δέσποινα  Μανδάνη, Αμαλία Λάμπρου, Ιωάννα Λάμπρου.

Η Δέσποινα Μανδάνη ήταν η πιο γρήγορη στις γυναίκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος