FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley: Πάλεψαν στο Αντίρριο Μαύρου/Μαστοροπούλου

Ημερομηνία: 17-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Νάντια Μαύρου/Μαρία Μαστοροπούλου μετά το Αντίρριο θα πάρουν μέρος στο Masters Αρχ. Ολυμπίας.

 

Στο Αντίρριο διεξήχθη το δεύτερο φετινό τουρνουά Masters για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley και το δίδυμο του Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας, Νάντια Μαύρου/Μαρία Μαστοροπούλου, συμμετείχαν στα προκριματικά. Εκεί, στον πρώτο τους αγώνα, πάλεψαν πολύ κόντρα στις Μ. Βελισσάρη/ Μ. Δημοπούλου αλλά ηττήθηκαν με 2-0 σετ, κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς είχε δυνατό άνεμο. Το ηλειακό δίδυμο έχασε το 1ο σετ με 21-12 και στο δεύτερο ήταν συνεχώς μπροστά ακόμα και με τέσσερις πόντους, αλλά ηττήθηκε τελικά στις λεπτομέρειες με 22-20.

Ήταν η πρώτη τους εμπειρία από τα φετινά Masters, στάθηκαν καλά και τώρα έχουν μπροστά τους το Masters της Αρχ. Ολυμπίας, μπροστά στο ηλειακό κοινό, τους συγγενείς και τους φίλους τους και ευελπιστούν σε μια καλή παρουσία στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες.

Θεαματική φάση από τον τελικό των Ανδρών στο Αντίρριο.

Repeat από Μιχελάκη/Μούχλια

Όσο για τους νικητές, στους Άνδρες ο Γιώργος Μιχελάκης και ο Βασίλης Μούχλιας υπερασπίστηκαν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2018 στην παραλία Αντιρρίου. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης μπροστά σε 500 θεατές με 2-0 σετ (21-17, 22-20) του Βασίλη Μανδηλάρη και του Φερνάντο Μπιλλήρη, κάνοντας το repeat στο Αntirrion Masters. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με εντυπωσιακές άμυνες, επιθέσεις και παρά τον δυνατό αέρα, οι δύο ομάδες καθήλωσαν τους θεατές που γέμισαν τις κερκίδες του κεντρικού γηπέδου.

Μεθενίτη/Σπανού πήραν το πρώτο τους φετινό χρυσό, σε τουρνουά Masters, στο Αντίρριο.

Χρυσό μετάλλιο για Μεθενίτη/Σπανού

Στις Γυναίκες το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley, σε τουρνουά Masters, πανηγύρισαν οι Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού. Το δίδυμο από την Αθήνα μετά την ατυχία της Μεθενίτη στην πλατεία Αριστοτέλους, επέστρεψε δριμύτερο και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στον τελικό, Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού νίκησαν τις πρωτάρες σε τελικό major τουρνουά Δήμητρα Καραγκούνη/Παρασκευή Κουρτίδου με 2-0 σετ (21-10, 23-21).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος