FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022: Με sms τα αποτελέσματα στο results minedu

Ημερομηνία: 16-06-2022 | Συντάκτης:

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για να μάθετε τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων 2022 μέσω μηνύματος! Συνδεθείτε στην κοινότητα του viber του alfavita.gr ώστε να ενημερωθείτε με μήνυμα πρώτοι πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

Οι μαθητές που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις θα μπορούν και φέτος να ενημερωθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.  Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα ενημέρωσης για τα αποτελέσματα!

Οι μαθητές θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από αύριο, Παρασκευή 17 Ιουνίου και έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και λειτουργεί από πέρυσι από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022

Με τη δυνατότητα αυτή, προωθούνται περαιτέρω οι στόχοι του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω του επανασχεδιασμού εκπαιδευτικών υπηρεσιών που έχουν στο επίκεντρο την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι το κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από  την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr,  όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους  χαρακτήρες , θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Μάθε με μήνυμα στο κινητό σου πρώτος πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

Οι μαθητές μπορούν με μήνυμα στο κινητό τους να μάθουν πρώτοι για το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα ώστε να μάθεις την βαθμολογία σου. Συνδεθείτε ΕΔΩ στην κοινότητα του alfavita.gr για να πάρετε μήνυμα ενημέρωσης στο κινητό σας

Υπολογίστε τα μόριά σας μέσω της ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του alfavita.gr με 3 click

Τώρα όλοι οι μαθητές μπορούν να υπολογίσουν τα μόριά τους με την ανανεωμένη εφαρμογή του alfavita.gr. Με 3 click οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων μπορούν να μάθουν τα συνολικά μόριά τους και να δουν και σε ποια σχολή περνούν με βάση τις βάσεις του 2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος