FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλαδική αποδοχή

Ημερομηνία: 12-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρόεδρος της Επιτροπής που συγκρότησαν οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας για το θέμα της συνεπιμέλειας τέκνων ορίστηκε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, με ομόφωνη μάλιστα απόφαση της ολομέλειας των συλλόγων.

Η επιτροπή θα κληθεί να υποβάλει τις απόψεις της στο πλαίσιο της διαβούλευσης επί του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, το οποίο έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση όχι μόνο εντός Κοινοβουλίου αλλά και στην κοινωνία.

Ο κ. Δημητρουλόπουλος προ ημερών συμμετείχε και στη διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε η Επιστημονική Επιτροπή του «Νομικού Βήματος» για τη γονική μέριμνα και στην οποία συμμετείχαν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ε.τ. Ιωάννης Τέντες, ο Επίτιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Δικηγόρος Μιχάλης Σταθόπουλος, και οι καθηγητές της Νομική Αθηνών, Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, Γεώργιος Λέκκας και Γεώργιος Απ. Γεωργιάδης, με συντονιστή τον Ομοτιμο Καθηγητή της  Νομικής Αθηνών, Γεώργιο Δ. Καλλιμόπουλο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 12/03/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος