FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Βατά σε Υγιεινή και ΑΟΔ, απαιτητικά σε Προγραμματισμό

Ημερομηνία: 25-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

Απαιτητικά ήταν τα θέματα στον Προγραμματισμό και βατά σε Υγιεινή και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) που διαγωνίστηκαν χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ και της Ηλείας.

Τα ζητούμενα στο μάθημα της Υγιεινής, σύμφωνα με το φροντιστήριο «ΑΛΜΑ» και την Κωνσταντίνα Ανδρεοπούλου, κάλυπταν ένα μεγάλο μέρος της ύλης. «Τα ερωτήματα ήταν σαφή και εξετάζουν την κριτική ικανότητα των υποψηφίων κυρίως σε υποερωτήματα του Γ και του Δ θέματος. Οι μαθητές που είχαν επιδείξει οργάνωση και μεθοδικότητα σε όλη τη χρονιά δεν αντιμετώπισαν προβλήματα».

Ιδιαίτερα εύκολα χαρακτήρισε τα θέματα στο μάθημα ΑΟΔΕ του Επαγγελματικού Λυκείου η Έφη Βαγγοπούλου του φροντιστηρίου «ΑΛΜΑ» τονίζοντας ότι οι μαθητές που είχαν αποστηθίσει και κατανοήσει την συγκεκριμένη ύλη δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και αναμένουν υψηλές βαθμολογίες.

Όσον αφορά τα θέματα στον προγραμματισμό, σύμφωνα με την Προγραμματίστρια Η/Υ του φροντιστηρίου «ΑΛΜΑ» Σταυρούλα Μακρή, χαρακτηρίζονται απαιτητικά και για καλά προετοιμασμένους μαθητές, με ερωτήματα που μπορεί να προβληματίσουν και να δυσκολέψουν ακόμα και στη σωστή διαχείριση του χρόνου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος