FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλαδικές 2021: Από την… καραντίνα στο Πανεπιστήμιο! – Τέλος αγωνίας για 1007 Ηλείους

Ημερομηνία: 10-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Εκπαίδευση, Νέα
Ρεπορτάζ: Κική Κολοβέρου-Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Μετά από μια περίεργη και δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών, αφού έδωσαν έναν σκληρό αγώνα για να κατακτήσουν τα όνειρά του με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, έφτασε η ώρα της ανταμοιβής τους! Οι πρώτοι των πρώτων, με τις υψηλότερες βαθμολογίες μιλούν σήμερα στην Πρωινή εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή τους που πέτυχαν το στόχο τους. Βέβαια η αγωνία έχει και δεύτερο μέρος, αφού έπονται οι βάσεις και η Σχολή στην οποία θα περάσουν…

Νίκη Νικολοπούλου, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 19.001 μόρια

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την βαθμολογία μου καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω, ιδιαίτερα υπό αυτές τις συνθήκες που οι δυο τελευταίες χρονιές ήταν πολύ δύσκολες και ο μαθητής μπορούσε εύκολα να αποσπαστεί και να αποδιοργανωθεί. Αλλά ευτυχώς τα αποτελέσματα νομίζω ότι με ανταμείψανε. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου, αλλά και τους φίλους μου, που με στήριζαν σε όλο μου τον αγώνα και από εκεί και πέρα ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Ελπίζω και εύχομαι οι επόμενες χρονιές να είναι καλύτερες, να ανοίξουν ξανά τα Πανεπιστήμια και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου να τα έχουν πάει καλά. Γενικά όμως ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους είναι άξιοι επαίνων μόνο και μόνο που πάλεψαν σε τόσο δύσκολες συνθήκες αυτά τα δυο χρόνια».

Βασίλης Βασιλόπουλος, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.990 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι κόποι μου ανταπέδωσαν καρπούς. Ήταν μια περίεργη χρονιά, όχι δύσκολη, τουλάχιστον για εμένα που δεν μπορώ να πω ότι με επηρέασε πολύ, καθώς έκανα μάθημα στο σπίτι με τον πατέρα μου. Σίγουρα ήταν διαφορετικά, από ψυχολογικής άποψης ωστόσο προσπάθησα να μην επηρεαστώ. Πλέον ανυπομονούμε για την ανακοίνωση των βάσεων. Στόχος μου είναι το Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών και πιστεύω, συγκρατημένα πάντα, ότι θα τα καταφέρω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, που με βοηθούσε σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και την καθηγήτρια μου στην έκθεση. Την οικογένεια μου γενικότερα και την μητέρα μου που με στήριζε ψυχολογικά».

Γκιώνη Γεωργία, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.970 μόρια

«Είμαι χαρούμενη, γιατί οι κόποι των προσπαθειών μου ανταμείφθηκαν. Θεωρώ ότι ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά, γιατί δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο, με τηλεκπαίδευση και ουσιαστικά μια ολόκληρη χρονιά μπροστά σε έναν υπολογιστή. Ήταν δύσκολο και ψυχολογικά να μην μπορούμε να συναντήσουμε τους καθηγητές μας και τους συμμαθητές μας, κάτι που επηρέασε τόσο την ποιότητα διδασκαλίας όσο και την ψυχολογία μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μου στάθηκε και όλους τους καθηγητές μου. Πρώτη μου προτίμηση είναι να εισαχθώ στην Ιατρική Πατρών».

Παναγιώτης Στάμος, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.802 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενος και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία, γιατί είχα κάποιες μικρές ατυχίες στη φυσική και τη χημεία. Παρόλα αυτά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και μπορώ να επιλέξω τη σχολή που επιθυμώ και είναι η Ιατρική. Παρά το γεγονός ότι τα μαθήματα γίνονταν διαδικτυακά σε μένα έδρασε ευεργετικά, διότι είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στο διάβασμα, καθώς μειώθηκαν οι μετακινήσεις από το σπίτι στο σχολείο ή στο φροντιστήριο. Να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου τόσο στο φροντιστήριο Ορόσημο Θαλής, όσο και στο σχολείο για την υποστήριξη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου αποτελέσματος για την προσπάθεια τους».

Φωτεινόπουλος Κων/νος, ΓΕΛ Πελοπίου, 18.774 μόρια

Το αποτέλεσμα με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αντιπροσωπεύει στο έπακρο την προσπάθειά μου. Η φετινή χρονιά μόνο δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η πανδημία δεν μας επέτρεψε τη φυσική διδασκαλία. Βέβαια, υπήρξε και το θετικό του επιπλέον χρόνου για μελέτη. Στόχο μου, λοιπόν, αποτελεί το τμήμα Διοικητικής επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρωγοί σε όλο αυτό, υπήρξαν η οικογένειά μου, οι καθηγητές και φίλοι μου που στάθηκαν δίπλα καθόλη τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής χρονιάς και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών Καλή Επιτυχία!

Μαρίνα Μαυρομάτη, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.768 μόρια

«Όσο περνάει η ώρα το συνειδητοποιώ, γιατί αρχικά ήταν μεγάλη η έκπληξη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, δε το περίμενα γιατί πίστευα ότι είχα πάει καλά, αλλά όχι τόσο καλά. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και κατάφερα αυτό που πάλευα. Δεν έχω καταλήξει ακριβώς τι σχολή θα ακολουθήσω, έχω στο νου μου την Οδοντιατρική, Κτηνιατρική, θα δείξει… Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άνοδος και ειδικότερα τους καθηγητές της Χημείας, τον καθηγητή της Φυσικής που κάναμε μάθημα πολλά χρόνια μαζί και με έχει βοηθήσει πολύ και επίσης την καθηγήτρια της Έκθεσης, αλλά και τον καθηγητή της Βιολογίας και τέλος την οικογένεια μου που με στήριξε όλη τη χρονιά».

Αρβανίτη Λαμπρινή, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.758 μόρια

Νιώθω ανακούφιση, αλλά και άγχος ακόμα, καθότι αναμένουμε άνοδο των βάσεων φέτος. Ήταν μια ασυνήθιστη χρονιά λόγω του κορονοϊού, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν μας ευνόησε ή μας επιβάρυνε. Σίγουρα λόγω της καραντίνας η ψυχολογία ήταν πεσμένη, κάτι που το αντιλαμβανόμουν όταν ήταν ανοιχτά τα σχολεία, γιατί ένιωθα πολύ καλύτερα. Από την άλλη, είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα, γιατί με την τηλεκπαίδευση κέρδισα χρόνο που έχανα στη μετακίνηση από το Χάβαρι, όπου μένω, στο σχολείο στην Αμαλιάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που μου συμπαραστάθηκαν και οικονομικά και ψυχολογικά, τον καθηγητή Χρήστο Μπιτσάκο και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο “Ιδιαίτερο”, Κώστα Τζινιέρη, Σωτήρη Γκρίλλα και Πέτρο Θεοδωρόπουλο. Η βασική μου επιλογή είναι οι οικονομικές σπουδές στην ΑΣΟΕΕ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους καθηγητές του σχολείου μου, του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας, οι οποίοι μας υποστήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Περικλής Μικέλης, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.724 μόρια

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μου παρείχαν τα πάντα με διάφορες θυσίες και ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές, δύσκολες και εύκολες, τον παππού μου και τη γιαγιά μου που και αυτοί με τον δικό τους τρόπο με βοήθησαν και την κοπέλα μου για την κατανόηση της όλη αυτή τη δύσκολη χρονιά. Εννοείται ότι νιώθω υπέροχα και πολύ χαρούμενος, διότι βλέπω τους κόπους μου να έχουν αποτέλεσμα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με στερήσεις, δυσκολίες αλλά με επιμονή και υπομονή έγιναν όλα όπως έπρεπε. Πρώτος μου στόχος που απ’ ό,τι φαίνεται θα τον πετύχω είναι η Γυμναστική Ακαδημία. Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους μου που πήγαν καλά, χαίρομαι διπλά γι’ αυτούς, αλλά ακόμα και αυτοί που δεν πήγαν όπως ήθελαν, να ξέρουν ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό».

Παναγιώτης-Ραφαήλ Μικελόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου, 18.696 μόρια

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την βαθμολογία μου, νομίζω πως είναι όπως τα είχα υπολογίσει με μικρή απόκλιση, γιατί  θα μπορέσω να κατακτήσω το στόχο μου που είναι η είσοδός μου στην Ιατρική , με δεδομένες βέβαια τις περσινές βάσεις στις Ιατρικές σχολές.

Με αυτό το όνειρο και τον στόχο, βάδιζα τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια του Λυκείου, με αρκετές ώρες μελέτης, δεν θα πω ψέματα,  αλλά και με μεθοδικό κυρίως διάβασμα ειδικά στην Γ΄Λυκείου. Η χρονιά σαφώς ήταν δύσκολη όπως και η περσινή, γιατί αφενός η καραντίνα μια και δεν υπήρχαν και άλλες επιλογές βοήθησε την ενασχόλησή μου με το διάβασμα, αλλά από την άλλη το ψυχολογικό κομμάτι ήταν ένας αρνητικός παράγοντας. Ωστόσο, είτε υπήρχε καραντίνα, είτε όχι, πιστεύω πως θα λειτουργούσα με τον ίδιο τρόπο σε ό,τι αφορά την μελέτη. Τέλος αγωνίας, λοιπόν, σε πρώτο επίπεδο σε ό,τι αφορά την βαθμολογία, τώρα περιμένουμε τις βάσεις και την σχολή που ευελπιστώ ότι θα είναι η Ιατρική».

Γαρυφαλιά Κοκαλιάρη, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.568 μόρια

«Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί βλέπω τους κόπους όλων αυτών των χρόνων σκληρής προσπάθειας, τελικά να φέρνουν καρπούς. Η αλήθεια είναι ότι έδινα για δεύτερη φορά, ήμουν ήδη φοιτήτρια στη Φαρμακευτική της Πάτρας, αλλά έπειτα από σκέψη και με την ενθάρρυνση της μητέρας μου εκμεταλλεύτηκα το καθεστώς της καραντίνας και έδωσα ξανά με στόχο την Ιατρική. Δε ξέρω ακόμα βέβαια τι θα γίνει με τις βάσεις… θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, όχι μόνο που με υποστήριξε σε αυτή την προσπάθεια, αλλά που υπέφεραν όλη αυτή την ψυχολογική και οικονομική πίεση. Θέλω να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στον αδελφό μου Λάμπρο που έδινε και αυτός πανελλαδικές, είναι ένας άξιος μαχητής, τα έφερε εις πέρας 100% γιατί πραγματικά αυτή η χρονιά και λόγω καραντίνας και λόγω πανελληνίων ήθελε αντοχές και πολλές υπομονές».

Τσόπελα Αγγελική, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18.517 μόρια

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί πέτυχα τον στόχο μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, έπειτα όμως από πολλή προσπάθεια και καλή οργάνωση. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι το τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Ε. Μ. Π. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα το Θεό, γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου που είχε αναλάβει την προετοιμασία μου στα Μαθηματικά, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν.

Κωνσταντίνος Στασινόπουλος, 2ο ΓΕΛ Πύργου, 18.500 μόρια

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, δεν περίμενα τόσο υψηλή βαθμολογία, πίστευα ότι είχα γράψει καλά όχι όμως τόσο. Οι στόχοι μου είναι ΣΑΣ Ιατρική, και έπειτα Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Λιμενικό, Πυροσβεστική οπότε θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυμανθούν οι βάσεις και θα αποφασίσω μετά. Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά να πω την αλήθεια στην οποία είχα και την αγωνία να ανταποκριθώ και στις αθλητικές δοκιμασίες, ενώ ήταν δύσκολες και οι υγειονομικές συνθήκες καθώς τον περισσότερο καιρό δεν κάναμε δια ζώσης μαθήματα σε σχολείο και φροντιστήριο. Το αποτέλεσμα, όμως δικαίωσε τους κόπους μου. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές σε σχολείο και φροντιστήριο, τους γονείς μου για την  υποστήριξη και τους προπονητές στις αθλητικές δοκιμασίες και γενικότερα σε όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθεια μου».

Κουφωλιά Αθηνά, ΓΕΛ Κρεστένων, 18.450 μόρια

Νιώθω ανακουφισμένη, γιατί δεν περίμενα ότι θα πιάσω τόσο υψηλή βαθμολογία λόγω των συνθηκών και της δύσκολης χρονιάς που είχαμε φέτος εξαιτίας της πανδημίας. Όμως δικαιώθηκε ο αγώνας, όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά ολόκληρης της σχολικής ζωής μου, γιατί η προσπάθεια δεν ξεκίνησε φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, που με βοήθησε και όλους τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σχετικά με τις σχολές που θα δηλώσω στο Μηχανογραφικό, αλλά πιθανότατα θα βάλω πρώτες σχολές Οικονομικών Σπουδών.

Μαρία Μικελοπούλου, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 18.446 μόρια

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν μια δύσκολη χρονιά, κλειστήκαμε μέσα αλλά εμένα με βοήθησε, γιατί έβαλα ένα πρόγραμμα. Από πάρα πολύ μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω γιατρός για να σώζω τα παιδάκια. Ήταν ένας στόχος που είχα από πολύ μικρή, λοιπόν, και αν καταφέρω να τον πετύχω θα είμαι τρισευτυχισμένη! Ελπίζω να πιάνω μια από τις Ιατρικές, από εκεί και πέρα Οδοντιατρική, Φαρμακευτική… Ευχαριστώ κυρίως την οικογένεια μου γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και αγχωμένη και ήταν διαρκώς δίπλα μου και φυσικά όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν».

Μαστοροπούλου Πηνελόπη, ΓΕΛ Κρεστένων, 18.301 μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη, διότι η βαθμολογία μου αποτελεί δικαίωση προσπάθειας, όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά αρκετών ετών, διότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι το αποκορύφωμα μιας μακρόχρονης διαδικασίας. Η καραντίνα επηρέασε όλους τους μαθητές, ειδικά όσους δεν είχαν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα. Προσωπικά με ωφέλησε, γιατί κατάφερα να αφοσιωθώ στη μελέτη των μαθημάτων, χωρίς περισπασμούς, και να συγκεντρώσω υψηλή βαθμολογία. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που ήταν δίπλα μου, τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους συμμαθητές μου, που μέσα σε τέτοιες συνθήκες στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Πρώτος μου στόχος είναι η Νομική.

Γιώργος Γούρμος, ΓΕΛ Βάρδας, 18.249 μόρια

«Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με πρωτόγνωρες δυσκολίες. Παρόλα αυτά, έκανα την προσπάθεια μου και πιστεύω ότι πέτυχα το στόχο μου που είναι η Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου, αλλά και τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο «Κατεύθυνση» για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα. Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος και ελπίζω να είναι και ανοιχτά τα Πανεπιστήμια το Σεπτέμβρη για να ξεκινήσει η φοιτητική ζωή!».

Κων/νος Κωνσταντόπουλος, 18.245 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένος, γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί η καραντίνα με αποσυντόνισε και με έβγαλε εκτός προγράμματος πάνω που είχα βρει μια σειρά με το σχολείο και με τα μαθήματά μου, και κάποια στιγμή ένιωσα ότι χάνω την όρεξή μου. Παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος και πιστεύω ότι θα εισαχθώ στη σχολή που επιθυμώ, στην Πληροφορική της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, που ήταν καλοί μαζί μου και δεν με πίεσαν, ούτε με άγχωσαν, καθώς και τους καθηγητές μου, τον κ. Παναγιώτη από το φροντιστήριο Εξέλιξη που με ανέλαβε πρώτη χρονιά και μου έβγαλε το 100% του εαυτού μου, τον κ. Πέτρο, τον κ. Σωτήρη και τον κ. Κώστα από το φροντιστήριο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ».

Θεοχαρόπουλος Γιώργος, ΓΕΛ Κρεστένων, 18.212 μόρια

«Νιώθω μια χαρά, ήρεμος και ικανοποιημένος, γιατί περίμενα ότι έχω γράψει καλά, αλλά λίγο χαμηλότερα. Ήταν ασυνήθιστη η χρονιά λόγω της πανδημίας, αλλά προσωπικά με βοήθησε, γιατί είχα περισσότερο χρόνο να συγκεντρωθώ στο σπίτι και να διαβάσω. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την καθοριστική συμβολή τους στην προσπάθειά τους. Στόχος μου είναι κάποια σχολή Αξιωματικών στα Σώματα, κατά προτίμηση στην Πυροσβεστική».

Νικολακοπούλου Χαρούλα, ΓΕΛ Κρεστένων, 18.163 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, καθώς τα διαδικτυακά μαθήματα δεν πήγαν όπως ήθελα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου. Επιδίωξή μου είναι να εισαχθώ σε σχολή Ψυχολογίας».

Γιώργος Σεϊντής, 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας  18.158 μόρια

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Είναι δεύτερη φορά που δίνω Πανελλαδικές με στόχο να περάσω στη Σχολή Αξιωματικών της  Πυροσβεστικής, καθώς ήδη εργάζομαι ως Πυροσβέστης και επιθυμώ την εξέλιξή μου. Ήταν δύσκολο να διαβάζω και ταυτόχρονα να εργάζομαι, όμως με σωστό προγραμματισμό τα έβαλα σε μια σειρά και τα κατάφερα, καθώς έχω τις βάσεις και τις αξίες από τον πατέρα μου, Υποστράτηγο ε.α. της Αστυνομίας.

Βασιλική Ζαφειράκη, ΓΕΛ Ζαχάρως, 18.117 μόρια

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και η τηλεκπαίδευση έκανε όλη τη διαδικασία δυσκολότερη. Το δυσκολότερο κομμάτι που είχαμε να διαχειριστούμε ήταν το ψυχολογικό, πέρα από το μαθησιακό που απαιτούσε καλή προετοιμασία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ικανοποιημένη από τη βαθμολογία μου και αρκετά χαρούμενη. Αυτό που έχει όμως σημασία τώρα είναι να πετύχω τους στόχους μου που είναι η Ιατρική. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν πολύ αυτή τη δύσκολη χρονιά καλά αποτελέσματα και όσοι δεν τα κατάφεραν να μην σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρα τους. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για όλη την υποστήριξη, τους καθηγητές μου στο σχολείο για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, αλλά και στο φροντιστήριο καθώς και τους τους φίλους που με στήριξαν. Υγεία σε όλους!».

Νικόλαος Πανταζής, ΓΕΛ Λεχαινών, 18.047 μόρια

«Η αλήθεια είναι ότι αγωνιστήκαμε σε δύσκολες συνθήκες και με πολύ δουλειά για να καταφέρουμε το επιθυμητό. Με τη βοήθεια της οικογένειας μου και των καθηγητών μου, κατάφερα να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες, ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και ευελπιστώ να πετύχω τον στόχο μου που είναι το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Ευχαριστώ ιδιαίτερα, λοιπόν, την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου για την στήριξη και θέλω να αφιερώσω την επιτυχία μου αυτή, στον αγαπημένο μου παππού Νίκο που έφυγε από κοντά μας πριν λίγο καιρό…».

Κατσαϊδώνης Νίκος, ΓΕΛ Πελοπίου, 18.011 μόρια

Είμαι αρκετά χαρούμενος, γιατί η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Αγωνίστηκα σε μια χρονιά με συνθήκες πρωτόγνωρες, λόγω της πανδημίας και νιώθω ικανοποίηση, γιατί δεν πίστευα ότι θα γράψω όσο έγραψα. Η καραντίνα μας δυσκόλεψε, γιατί τα περισσότερα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά και δυσχέραναν την προσπάθειά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη βοήθειά τους, καθώς και το δημόσιο σχολείο και όλους τους καθηγητές μου και κυρίως τον συγχωριανό μου και νονό μου, Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος βοήθησε όλα τα παιδιά στο Κλαδέο. Πρώτη μου επιλογή είναι η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Στάθης Χριστοδουλόπουλος, 1ο ΓΕΛ Πύργου, 17.280 μόρια

«Η αγωνία όλων μας τελείωσε, και ελπίζω να πετύχω το στόχο μου που είναι η σχολή Μηχανικών Η/Υ στην Πάτρα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δασκάλους και τους καθηγητές μου για όλα όσα μου πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της μαθητικής μου διαδρομής».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος