FOLLOW US: facebook twitter

Παναχαϊκή: Νέος ιδιοκτήτης ο Ηλείος Δ. Καλογερόπουλος

Ημερομηνία: 30-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε την μεταβίβαση του 51,5% των μετοχών στον ομογενή επιχειρηματία από τη Σουηδία, Διονύση Καλογερόπουλο. Ο Καλογερόπουλος, κατάγεται από τη Γαστούνη, αλλά έχει έδρα των επιχειρήσεών του στη Σουηδία.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 1891 ανακοινώνει ότι σήμερα κατατέθηκαν στα γραφεία της συμφωνητικά μεταβίβασης μετοχών που αντιστοιχούν σε ποσοστό 51,18 % του μετοχικού κεφαλαίου.

Με τα συμφωνητικά αυτά, μεταβιβάστηκε ποσοστό 51,18 % των μετόχων και συνεπώς βασικός μέτοχος της ΠΑΕ καθίσταται πλέον ο κος Διονύσιος Καλογερόπουλος του Ευθυμίου».

Σ. Καλογερόπουλος: «Να την οδηγήσουμε στην Α΄ Εθνική»

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Διονύσης Καλογερόπουλος, μίλησε στο liganews.gr για τον λόγο που επέλεξε την Παναχαϊκή αλλά και τα σχέδιά του. «Έχω μεγαλώσει στην Ηλεία και μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή έχει κόσμο, είναι μεγάλη ομάδα και αν  τη διαχειριστούμε σωστά μπορούμε να την οδηγήσουμε στην Α’ Εθνική. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ήδη έχουμε κάνει προτάσεις σε Πατρινούς (στους Γιώργος Αποστολόπουλος και Τάκη Κυριακόπουλο) να μείνουν στην ομάδα και να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τα σχέδιά του και τους «συμπαίκτες» του, είπε:  «Αρχικά θέλουμε να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν με στόχο την πρώτη πεντάδα στη Super League 2  και εν συνεχεία να βάλουμε στόχο τα επόμενα χρόνια να ανέβουμε στη Super League 1. Αυτή τη στιγμή μπροστάρης είμαι εγώ ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από άλλους επιχειρηματίες Ελληνοσουηδούς, που με εμπιστεύονται και πιστεύουν στο πλάνο μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος