FOLLOW US: facebook twitter

Παναχαϊκή: Και επισήμως ο Παρασκευόπουλος στον πάγκο

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλείος Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι και επίσημα ο διάδοχος του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Παναχαϊκής, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Πάτρας. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος, που και αυτός έχει περάσει από τον Πανηλειακό.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: «Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, προπονητής της U-19 του συλλόγου μας από σήμερα αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα. Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος που επιστρέφει στην Παναχαϊκή μετά την πρώτη του θητεία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Αμφότεροι προέρχονται από την οικογένεια της Παναχαϊκής καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα μας και τους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ στο παρελθόν έχουν φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστές.

Οι δύο προπονητές θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση σήμερα (23/2) και ώρα 15:00 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά. Στο τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ανδρέας Φουσέκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Λαδάς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος