FOLLOW US: facebook twitter

Παναργειακός-Πανηλειακός 3-0: Έκτη διαδοχική ήττα

Ημερομηνία: 03-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του (παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Μπάλλα, τον τραυματία Π. Τσίγκρηλα, τον Δημάκη, τον Αλ Μπασάμ που αποδεσμεύτηκε και με τον Πάνου στα γκολπόστ στη θέση του Καρακίτσου) ηττήθηκε 3-0 χθες στο Άργος από τον Παναργειακό. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική ήττα του στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Ντε Σόουζα στο 18΄ έκανε το 1-0 και στο 30΄ ο Λίριον Τσάνι έγραψε το 2-0. Ο Πανηλειακός στο α΄ ημίχρονο είχε φάση να προηγηθεί με κεφαλιά του Ντοματά που πέρασε άουτ.

Στο β΄ ημίχρονο, με τον ρυθμό να έχει πέσει, ο Πανηλειακός είχε και δεύτερη ευκαιρία με τον Ντοματά να μειώσει, ώσπου στο 83΄ ο Πυργιώτης Σάκης Πλαστουργός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 3-0 για την ομάδα του Άργους, ωστόσο δεν πανηγύρισε το γκολ, ως ένδειξη σεβασμού για τον Πανηλειακό, στον οποίο έχει ανδρωθεί.

Στο 80΄ πέρασε στο ματς ο 14χρονος Διονύσης Λαμπρόπουλος, που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος είναι γιος του γενικού αρχηγού του Πανηλειακού, Γιώργου Λαμπρόπουλου, μπήκε στη θέση του Αράπι και αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ.

Παναργειακός: Παπάς, Λιακόπουλος, Πατσιαβούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Τσιωλης, Καμπεράι, Ντε Σόουζα, Λ. Τσάνι (80΄ Κότσεφ), Σαϊρίνεν, Τσιράκης (80΄ Πλαστουργός).

Πανηλειακός: Πάνου, Μάρκου, Ψύχας, Γαλανόπουλος, Ζάχι, Δ. Τσίγκρηλας, Διαμαντόπουλος, Σμάρα, Λούσκος, Αράπι (80΄ Λαμπρόπουλος), Ντοματάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος