FOLLOW US: facebook twitter

Παναργειακός-Ολυμπιακός Ζ. 2-2: Μπορούσε τη νίκη!

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως μετά τη νίκη επί του Πανγυθεατικού προ της διακοπής των εορτών, έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με την ισοπαλία 2-2 στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό και μάλιστα χωρίς τους Παπαδόπουλο, Καλαντζή, Κατελούζο, ενώ μπορούσε ακόμα και τη νίκη.

Ο Παναργειακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 8΄ με κεφαλιά του προωθημένου Βουρνάζου, από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, απάντησε γρήγορα, στο 13΄, από λάθος προσπάθεια αμυντικού του Άργους να γυρίσει τη μπάλα στον Μποζιονέλο, αυτή κόλλησε και ο Σκοζάι επωφελήθηκε και  ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30′ σουτ του Κυριακόπουλου απέκρουσε ο Καπετανάκης και στο 32′ σουτ του Μανιάτη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πυργιώτη γκολκίπερ.

Στο 35΄ το σουτ του Φώτη Παναγόπουλου πέρασε άουτ, όπως και στο 45΄ η κεφαλιά του Ρούμπου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο  49΄, από σέντρα από αριστερά του Μανιάτη, ο Μπλάτσος σούταρε, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Καπετανάκης και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στο 57′ ο Ολυμπιακός έκανε το 1-2 με προβολή του Τζανέτου, από γύρισμα του Παναγόπουλου και στο 63΄ η ηλειακή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 όταν ο Ρούμπος σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 65′ από φάουλ του Μανιάτη, η κεφαλιά του Β.Φλεβάρη πέρασε άουτ και στο 71′  έγινε το 2-2 με σουτ του Κυριακόπουλου.

Στο 88΄ ο Ρούμπος βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ, αλλά άργησε να σουτάρει και τον πρόλαβε αμυντικός.

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Β.Φλεβάρης, Βουρνάζος, Ταμπούρης, Χρ.Φλεβάρης, Μανιάτης, Κυριακόπουλος, Σοροβίγκας, Μπλάτσος, Παιδάκης, Τζας.

Ολυμπιακός Ζ.: Καπετανάκης, Γκούσκος, Κανάνι, Τσίτσος, Καπλάνης, Κατσιώλης (60′ λ.τρ. Κακολύρης), Πλαστουργός (70′ Δούφας), Τζανέτος, Ρούμπος, Παναγόπουλος, Σκοζάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος