FOLLOW US: facebook twitter

Παναργειακός-Αίας 1-1: «Τσίμπησε» βαθμό, είχε ευκαιρίες για τη νίκη

Ημερομηνία: 19-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η φάση του γκολ του Αίαντα με δράστη τον αρχηγό Γιώργο Σταθάτο.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Για την 6η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Αίας απέσπασε το Σάββατο  ισοπαλία 1-1 στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό κι έφτασε τους 7 βαθμούς, τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ηλειακή ομάδα ήταν καλή κυρίως στο β΄ ημίχρονο κόντρα σε μια γενικότερα αδύναμη ομάδα του ομίλου. Εφόσον όμως δεν μπορείς να κερδίσεις, φροντίζεις να μη χάσεις λέει ένας άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου και αυτό έκανε πράξη ο Αίας. Διαφύλαξε στο τέλος  το 1-1 ως κόρη οφθαλμού και έφυγε από το Άργος με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε και τη νίκη, αφού είχε δοκάρι προς το τέλος του αγώνα ο Φερεκίδης.

Το παιχνίδι

Η ομάδα των Αλέξη Γαβριλόπουλου-Γιάννη Καραλάγα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μέντες δοκίμασε το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας του Παναργειακού Μποζιονέλος απέκρουσε, και ο αρχηγός Γιώργος Σταθάτος ήταν εκεί, πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι Αργίτες στη συνέχεια πήραν μέτρα στο γήπεδο και ισοφάρισαν στο 33΄ με κοντινό σουτ του Τσιράκη, ύστερα από ασίστ του Παιδάκη. Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και έψαξαν το νικητήριο γκολ. Ο Αίας προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην αντεπίθεση, είχε τρεις καλές φάσεις με Καράγιωργα, Φερεκίδη και Κουλούρη και μάλιστα λίγο έλειψε στο 85΄ να κλέψει το τρίποντο όταν η κεφαλιά του Φερεκίδη από σέντρα του Βράπι από δεξιά σταμάτησε στο δοκάρι. Δύο φάσεις στο β΄ ημίχρονο είχε και ο Παναργειακός, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον σταθερό Κουτρουμπή.

Την προσεχή Τετάρτη ο Αίας έχει και δεύτερη διαδοχική έξοδο στην Αργολίδα, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την σαφώς πιο δυνατή από τον Παναργειακό, Ερμιονίδα.

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Πατσιαβούρας, Άλμπερτ, Σακελλαρόπουλος, Βήτος, Φλώρος, Πλαστουργός, Τσιράκης, Παιδάκης, Μαρίνης, Λιακόπουλος.

Αίας: Κουτρουμπής, Πυρρής, Κάρδαρης (60΄ Καράγιωργας), Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος, Τσακοπιάκος, Βατσής, Σταθάτος, Ριτσούλι (60΄ Φερεκίδης), Μέντες (60΄ Βράπι), Κουλούρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος