FOLLOW US: facebook twitter

Παναιγιάλειος-Νίκη Τραγανού 0-0: Πολύτιμος βαθμός στο Αίγιο

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πήρε πολύτιμο βαθμό στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο, στο ντεμπούτο του Ηλία Φωτόπουλου στον πάγκο και παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα στο +3 πλέον από Αχαρναϊκό και Πανμοβριακό.

Στο 7΄ η Νίκη Τραγανού απείλησε πρώτη όταν από σέντρα από δεξιά του Δ. Κολοτούρου ο Παπαχριστόπουλος σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην εξέλιξη της φάσης,  ο Σκοζάι σέντραρε και το «ψαλιδάκι» του Βατσή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42΄ ο Ανδρέας Αντωνόπουλος έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των γηπεδούχων και κράτησε το 0-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 68΄ ο Σωτηρόπουλος μπήκε από αριστερά έκανε σέντρα σουτ και απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του Παναιγιαλείου. Και φτάσαμε στις καθυστερήσεις, όπου στο 6ο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Αντωνόπουλος απέκρουσε σωτήρια μια κεφαλιά του Σπυρόπουλου από  το ύψος της μικρής περιοχής, κρατώντας τον πολύτιμο βαθμό για τους «μπλε».

Κορυφαίος ο Ανδρέας Αντωνόπουλος και πολύ καλοί οι Ρετζίνο Λούζι, Γαργαρώνης, Σκοζάι και Δ. Κολοτούρος για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, που την προσεχή Κυριακή υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ιάλυσο.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρυσάφη από την Αθήνα, ενώ η Νίκη ευχαριστεί τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία.

 

Παναιγιάλειος:  Μούζος, Κουρτόπουλος, Κυριακόπουλος, Ξένος, Βλάχος, Κοτσόπουλος, Γραμματίκας, Τζανουλίνος, Σκούτας (86΄ Σπυρόπουλος), Κουντικ, Πανάρετος (67΄ Σκαρτσίλας).

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Ρ. Λούζι, Γαργαρώνης, Α. Λούζι, Σκοζάι (81΄ Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Δ. Κολοτούρος (90΄+Παπαπέτρου), Βατσής (64΄ λ.τρ. Ν. Κολοτούρος), Σωτηρόπουλος (90΄+Ζάχαρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος