FOLLOW US: facebook twitter

Παναιγιάλειος-Αίας Γαστούνης 0-2: «Άλωσε» το Αίγιο!

Ημερομηνία: 12-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 O Αίας Γαστούνης πέρασε νικηφόρα από το Αίγιο, κερδίζοντας 2-0 τον Παναιγιάλειο, δείχνοντας τα δόντια του! Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου από το 15΄ και μετά ήλεγξε τον αγώνα κι έφτασε απολύτως δίκαια στη νίκη, σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τον Παναιγιάλειο στο 7ο λεπτό, με ένα σουτ του Καραμπούλα από το ύψος του πέναλτι που κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αντωνόπουλου και στην αγκαλιά του Ηλείου γκολκίπερ. Ο Αίας που ισορρόπησε στη συνέχεια, απείλησε στο 20΄ με ένα σουτ του Σταθάτου λίγο έξω από την περιοχή, που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Πέντε λεπτά μετά, ο Κουλούρης προσπάθησε να νικήσει από αριστερά τον Καλλικμάνη αλλά δεν τα κατάφερε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄ ο Παναιγιάλειος έχασε τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του στο ματς, όταν σε μια γρήγορη επίθεση ο Μπούνας πάσαρε στον Σπυρόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε αμαρκάριστος αρκετά μέτρα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα ο Αίας ανέβαζε την απόδοσή του και στο 60΄ μια κεφαλιά του Καλογερόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 76΄ ο Τσακοπιάκος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλλικμάνη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βατσής από τα 6-7 μέτρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ του Παναιγιαλείου, γράφοντας το 0-1. Και στο 87΄ ο Κουλούρης με «κεραυνό» έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2.

Καλύτεροι από τον Αίαντα οι Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Κουλούρης, Γκρίλλας, Παρασκευόπουλος.

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Κουραχάνης (65΄ Τέτσιος), Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (79΄ Σπηλιωτόπουλος), Βλάχος, Καραμπούλας, Σπυρόπουλος (59΄ Σταθακόπουλος).

Αίας Γαστούνης: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (82΄ Βράπι), Καλογερόπουλος (89΄ Δούλος), Κουλούρης, Γκρίλλας, Κάρδαρης (70΄ Γεωργιόπουλος-89΄ λ.τρ. Μπαρδούσης).   


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος