FOLLOW US: facebook twitter

Παναγρινιακός-Αίας 2-1: Διπρόσωπος ο Αίας!

Ημερομηνία: 02-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο με τον Σταθάτο, αλλά δέχτηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά στο β΄ μέρος και επέστρεψε χωρίς βαθμό από το Αγρίνιο


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Αίας ηττήθηκε 2-1 από τον Παναγρινιακό στο συνθετικό χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Αγ. Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο και έμεινε στους 12 βαθμούς, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ηλειακή ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα στο ματς. Στο α΄ ημίχρονο ήταν καλή, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε με τον Σταθάτο, στο β΄ μέρος όμως υπέπεσε σε λάθη και τα πλήρωσε δύο φορές μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, στο 71΄ και στο 73΄. Στα εναπομείναντα λεπτά παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και επέστρεψε χωρίς βαθμολογικό όφελος από την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.
Στο α΄ ημίχρονο ο Αίας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, έφτιαξε φάσεις, έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί με Σταθάτο στο 15΄ (απέκρουσε ο Κοντογιάννης) και Φονσέκα στο 30΄ (σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα). Τελικά στο 39΄ ο Σταθάτος πήρε τη μπάλα από αριστερά πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, συνέκλινε προς το σημείο του πέναλτι και σούταρε δυνατά σημειώνοντας το 0-1. Μάλιστα δύο λεπτά μετά, ο Σταθάτος, ύστερα από κλέψιμο της μπάλας από τον Καράμπελα, βγήκε τετ-α-τετ, προσπάθησε να περάσει τον γκολκίπερ Κοντογιάννη που έπεσε στα πόδια του και έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον Στανή που με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ των γηπεδούχων σούταρε και η μπάλα σταμάτησε σε αμυνόμενο.
Στην επανάληψη, ο Αίας δεν ήταν το ίδιο καλός, αλλά στο 60΄ φωνάζει για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Δούλου, που αν δινόταν από τον διαιτητή Φίτσα, ο αγώνας θα είχε διαφορετική εξέλιξη. Στο 70΄ ο Τσακοπιάκος είχε κεφαλιά λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Τσοπανάς από γύρισμα του Βασιλoγιαννη, από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 73΄ ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε την ανατροπή (2-1). Στους πανηγυρισμούς ο Τσοπανάς έβρισε παίκτη του Αίαντα και είδε την κόκκινη κάρτα (απευθείας) του Φίτσα. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αίας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μεγάλη φάση για να σκοράρει και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Παναγρινιακός: Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Τσάκνης (55΄Πατίλας), Γκούσης (55΄Τσοπανάς), Καντάνι, Μήλιος (85΄Αγορογιάννης), Βασιλογιαννης (80΄Ντούλιας).

Αίας: Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής, Γιαννακόπουλος (55΄ λ.τρ. Μπουρδέκας-75΄ Παπαχριστόπουλος), Στανής, Βράπι, Φονσέκα (75΄ Ρούνης), Τσακοπιάκος, Δούλος, Σταθάτος, Καράμπελας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος