FOLLOW US: facebook twitter

Panagiotopoulos Team: Με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών Kick Boxing που διεξήχθησαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην μεγαλύτερη μαχητική οικογένεια της Ηλείας, στους αθλητές της Panagiotopoulos Team από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Master Αλεξάκη Άγγελο, μαύρη ζώνη 7ο Dan.

Συνολικά μετείχαν 60 μικροί και μεγάλοι αθλητές του Master Παναγιωτόπουλου Γιώργου, όπου προήχθησαν όλοι στην επόμενη ζώνη δείχνοντας στους εξεταστές το υψηλό επίπεδο γνώσης και την άρτια τεχνική τους κατάρτιση. Κάποιοι από τους αθλητές στο τέλος των εξετάσεων συμμετείχαν σε προπονητικούς αγώνες (sparring) με αθλητές από την Κέρκυρα του Master Αλεξάκη Άγγελου καθώς και του προπονητή Μελά Γιάννη, ενόψει προετοιμασίας των ομάδων για το Πανελλήνιο Κύπελλο. Ο Master Αλεξάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο και την εξέλιξη του ηλειακού kick boxing, όπου σε κάθε εξεταστική μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου «Θαλλίαρχος o Ηλείος», παρουσία του Δ.Σ., προπονητών, φίλων, αθλητών και γονέων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος