FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Στης Ηλείας την ολόμαυρη ράχη, ο Μητσοτάκης κάνει…. «ραχάτι»!

Ημερομηνία: 16-05-2021 | Συντάκτης:

Συστηματικά, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Πρωθυπουργία της Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης (γιατί αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ είναι Νέα Δημοκρατία, αλλά καθεστώς Μητσοτάκη), στην Ολυμπιακή Γη συντελείται μια ολοκληρωτική καταστροφή.

  1. Η Πατρών-Πύργου, όχι μόνο σταμάτησε, όπως και το σύνολο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα, αλλά εγκαταλείφθηκε ολοσχερώς, με την άβουλη και μοιραία Περιφέρεια να μην προχωρά ούτε στα στοιχειώδη μέτρα άρσης της επικινδυνότητας του δρόμου-εικονοστάσι, του μεγαλύτερου διατηρητέου σφαγείου της Ευρώπης.
  2. Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας αφέθηκε να καταρρεύσει και, μαζί του, το υγειονομικό υπόβαθρο 75.000 κατοίκων της Αμαλιάδας και του Κάμπου.
  3. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αμαλιάδας τα ΤΕΦΑΑ Πύργου και το Τμήμα Μουσειολογίας ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ (ακολούθησαν την μοίρα των ΤΕΙ) και κατέστρεψαν το εισόδημα και το Ακαδημαϊκό προφίλ του νομού.
  4. Ο Σιδηρόδρομος αγνοείται.
  5. Το επαρχιακό οδικό δίκτυο ρήμαξε.
  6. Η τουριστική βιομηχανία κατέληξε σε ημερήσια περιήγηση και όλα τα σχέδια ήπιας τουριστικής ανάπτυξης κατά μήκος της μοναδικής αμμώδους παραλίας των 120 χιλιομέτρων, θάφτηκαν μαζί με την Ήλιδα και τον Καιάφα στα αζήτητα.
  7. Το αρδευτικό δίκτυο ΚΑΙ το φράγμα της λίμνης Πηνειού καταρρέουν ασυντήρητα και ουδεμία επέκταση/επισκευή προχώρησε.
  8. Η ανεργία ξεπερνά το 50% στους νέους και στις γυναίκες και η Κυβέρνηση παραμένει θεατής.

Η φονική φωτιά του 2007, δημιούργησε μη αναστρέψιμες επιπτώσεις και τα χρέη που δημιουργήθηκαν στα χρόνια των μνημονίων έχουν μετατρέψει χωράφια, οικόπεδα και σπίτια σε μια MONOPOLY των αρπακτικών funds που ετοιμάζονται να πλειστηριάσουν τα πάντα.

Υπάρχει πρόθεση και ικανότητα του πολιτικού προσωπικού και -κυρίως- των κυβερνητικών βουλευτών και της Περιφέρειας, να αντιδράσουν; Προφανώς όχι. Εξαντλούνται σε ρουσφέτια και «πιτοδρομίες».

Οι ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν μπορούν να αποτρέψουν το κακό.

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ».

Γιώργος Κ. Παναγιωτόπουλος

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Προγράμματος και ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος