FOLLOW US: facebook twitter

Παναχαϊκή-ΠΑΟ Βάρδας 3-1: Ήττα εντός προγράμματος…

Ημερομηνία: 01-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ανώτερη Παναχαϊκή, στην Πάτρα και ηττήθηκε με 3-1, ευρισκόμενος πίσω στο σκορ με 3-0 από το 25ο λεπτό. Έτσι, η ηλειακή ομάδα μετά από δύο αγωνιστικές έχει ένα βαθμό και την Τετάρτη υποδέχεται τον Παναιγιάλειο σε ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογική άποψη ματς.

Μόλις στο 3΄ ο Μπουρλάκης έκανε τη σέντρα, ο Κυβελίδης έστρωσε στα δεξιά στον Καρακλάιτς και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Κυβελίδης από δεξιά πάσαρε στον Μπουρλάκη που με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 25΄ ο Καρακλάιτς πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Ύστερα από κλέψιμο του Κόκα, σούταρε από πολύ πλάγια και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 37΄ ένα καλοχτυπημένο απευθείας φάουλ του Σάκη Πλαστουργού, ανάγκασε τον Αθανασόπουλο να προβεί σε σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Κυβελίδης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να κάνει το 4-0 και στο 80΄ ο Γιώργος Λούσκος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 88΄ ο ΠΑΟΒ μείωσε στο τελικό 3-1 με ωραία ενέργεια από αριστερά και εύστοχο πλασέ.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Τεγούσης (62′ Κωνσταντακόπουλος), Λιποράτσε, Μπουρλάκης (62′ Στεργίδης), Χαντί (72′ Γούλας), Καρακλάιτς (72′ Λούσκος), Κυβελίδης (82′ Κατσής), Κόκας

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Νικολακόπουλος, Βασιλόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Λαθύρης, Φερεκίδης (70′ Θωμάς), Πυρρής (70′ Δ.Β. Πλαστουργός), Δ.Χ. Πλαστουργός (61′ Τσιρίκος), Μπίσα (61′ Θεοδωρόπουλος).

Φωτο: gnomip.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος