FOLLOW US: facebook twitter

Παναχαϊκή-Αίας Γαστούνης  1-0: Του έλειψε το γκολ!

Ημερομηνία: 15-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας, χωρίς τον βασικό σέντερ φορ του, Νίκο Καράμπελα (τραυματίας) και τον Βατσή να αποχωρεί τραυματίας στο 20΄ (ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο), ηττήθηκε 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, πραγματοποιώντας όμως καλή εμφάνιση. Του έλειψε, εντούτοις, το κάτι παραπάνω επιθετικά, ελλείψει και του Καράμπελα, ώστε να σκοράρει και να φύγει με βαθμό από την Αγυιά!

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να σκοράρει από μια στημένη μπάλα. Στο 17΄ ο Χαντί από αριστερά εκτέλεσε φάουλ, ο Μπουρλάκης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Στασινόπουλος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά άνοιξε το σκορ για τους Πατρινούς (1-0). Στο 32΄  ο Λαδάς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Πολυχρονόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Αίας προσπάθησε να απειλήσει με ένα απευθείας φάουλ του Φονσέκα στο 41΄ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά μετά ο Βαρδαίος Περικλής Πολίτης σούταρε αλλά ο Λαδάς ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στο 44΄ ο Τεγούσης έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Καρακλάιτς, ο Λαδάς έπεσε στα πόδια του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Αίας μπήκε πιο επιθετικά και στα πρώτα πέντε λεπτά είχε δύο σουτ, ένα με τον Σταθάτο και ένα με τον Ριτσούλι που πέρασαν πάνω από τα δοκάρια. Στο 57΄ κεφαλιά του Μπουρλάκη από σέντρα του Χαντί, μπλόκαρε ο Λαδάς, στη μοναδική καλή φάση της Παναχαϊκής στο β΄ μέρος.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αίας είχε την εδαφική υπεροχή, η Παναχαϊκή φρόντισε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και η ηλειακή ομάδα όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια μεγάλη φάση για γκολ.

 

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Πολίτης (84΄ Γούλας), Στασινόπουλος (76΄ Κόκας), Σμίλτος, Σεληνιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (59΄ Αλεξόπουλος), Μπουρλάκης (84΄ Μικελάτος), Καρακλάιτς (59΄ Κωνσταντακόπουλος), Χαντί, Κυβελίδης.

Αίας: Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής (20΄ λ.τρ. Μπουρδέκας), Δούλος, Στανής, Ρούνης (46΄ Κατελούζος), Τσακοπιάκος, Φονσέκα, Ριτσούλι (87΄ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι.

 

Φωτο: pelop.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος