FOLLOW US: facebook twitter

Παν. Πρωτ. ΑμεΑ: Παρόντες Δημητρακόπουλος, Καραϊωσήφ

Ημερομηνία: 26-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με 77 αθλητές και αθλήτριες από 14 αθλητικά σωματεία θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, το ερχόμενο τριήμερο 27-29 Μαΐου, στην Αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Διοργανωτής είναι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την βοήθεια της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στους αγώνες θα διεξαχθούν για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο αγώνες Διπλών και Διπλών Μικτών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Από την Ηλεία θα συμμετάσχει ο Δημητρακόπουλος Ιωάννης στη κατηγορία ΤΤ8 με το σωματείο “Εν Σώματι Υγιεί” της Βέροιας, ενώ θα αγωνιστεί με το συμπαίκτη του στην ίδια ομάδα Λευτέρη Μαύρη από την Πάτρα (κατηγορίας ΤΤ6 ) και στο Διπλό Ανδρών στη κατηγορία MS 14-18.

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής του “Εν Σώματι Υγιεί” και Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας, κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαστούνης και προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας.

Το “Εν Σώματι Υγιεί” συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ από το 2016 με 31 συμμετοχές και έχει κατακτήσει συνολικά 27 πανελλήνιες νίκες (1-12-14).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος