FOLLOW US: facebook twitter

Πάμισος-ΠΑΟ Βάρδας 1-1: Επέστρεψε με βαθμό, άξιζε τη νίκη

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έμεινε όρθιος στη Μεσσήνη, επιστρέφοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Πάμισου ενώ άξιζε τη νίκη καθώς είχε περισσότερες και πιο καθαρές ευκαιρίες εν συγκρίσει με τους Μεσσήνιους. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς έφτασε έτσι τους 5 βαθμούς έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τρία πρώτα ματς στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Πάμισος προηγήθηκε στο 28΄. Ο Σαραντόπουλος έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Αριστομενόπουλο, ο οποίος μπήκε και γύρισε την μπάλα παράλληλα στον Βέλλη που πλάσαρε εύστοχα τον Βορύλλα για το 1-0. Ο ΠΑΟΒ πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και στο 30΄ ο Ντόμας σούταρε άουτ από καλή θέση. Ώσπου στο 35΄ ήρθε η ισοφάριση.  Ο Ντομάς ήταν αυτός που έκανε την κάθετη μπαλιά πίσω από τη μεσαία γραμμή με τον Βαζ να φεύγει στην αντεπίθεση, να αποφεύγει το μαρκάρισμα του Μπούνα και να πλασάρει τον Οικονομόπουλο στην αριστερή του γωνία σημειώνοντας το 1-1.

Ο Πάμισος είχε ένα σουτ του Σαραντοπούλου στην αγκαλιά του Βορύλλα στο 39΄, ενώ η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στην ηλειακή ομάδα με τον Οικονομόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ γύρισμα του Βαζ, έπειτα από μπαλιά του Μικελάτου.

Ο τερματοφύλακας του Παμίσου ήταν αυτός που κράτησε την ισοπαλία και στο 71΄, όταν ο Σαμπανέι έπιασε εξ επαφής κεφαλιά για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο Οικονομόπουλος. Κεφαλιά άουτ είχε και ο Μικελάτος στο 76ο λεπτό ενώ ο Πάμισος Μεσσήνης απείλησε στο 81ο λεπτό όταν ο Μωράκης κέρδισε τις κόντρες και μπήκε στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή έπεσε στα πόδια του και πρόλαβε ο Βορρύλας.

Πάμισος: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Λαθύρης, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (75’Μωράκης), Θώδης (70’ Μπορχάν).

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Λιόσης, Μάρκου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (56΄ Φερεκίδης), Μικελάτος, Θεοδωρόπουλος, Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι, Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος