FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΜΕ: «Δεν παραδίδουμε τα όπλα»

Ημερομηνία: 20-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

pame-8-5-2016-pyrgos

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα στον Πύργο

Συλλαλητήριο ενάντια στο νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση, θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ, σήμερα  Σάββατο 21 Μαΐου στις 11 το πρωί  στην πλατεία του ΟΤΕ στον Πύργο. Μεταξύ άλλων σε σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρονται τα εξής:  «Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο το νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στους μισθούς, σε νέους έμμεσους φόρους για τη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει. Φέρνει  ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων και νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.

Καλούμε τους εργαζόμενους κάθε κλάδου, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις σωματειακές επιτροπές, τις λαϊκές επιτροπές, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, να μη δεχτούν τη νέα εξαθλίωση! Να μην εγκλωβιστούν ξανά στις ψεύτικες ελπίδες και στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι περάσαμε τα δύσκολα.

Να οργανωθούμε καλύτερα, να δυναμώσουμε την ενότητά μας, να προετοιμαστούμε καλύτερα για πιο μαζικούς κι ανεβασμένους αγώνες! Η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος, το χτύπημα στο ασφαλιστικό, η φορολογία, το τσάκισμα των εργασιακών σχέσεων δεν τους αρκεί! Δοκιμάζουν τις αντοχές μας, μας εξαθλιώνουν και προκαλούν.

Δε νομιμοποιούμε τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισαν. Δε συμβιβαζόμαστε με αυτή την πολιτική που έχει ως μόνο και αποκλειστικό στόχο να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί. Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δε θα κοπάσει ποτέ!

Δεν παραδίδουμε τα όπλα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός  του καθημερινού και δύσκολου αγώνα. Αγώνας που έχει ως στόχο και προοπτική την αποφασιστική αναμέτρηση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής για να επιβάλλουμε το δίκιο μας, να χαράξουμε το δικό μας δρόμο ανάπτυξης και ευημερίας, χωρίς μνημόνια κι αφεντικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος